Hoofdstuk 218
In die dagen!

Tenma met een ongekende inspanning van de wil, dankzij de roep van zijn metgezellen, zijn zijn voeten herstellen van de klappen vervloekte Hades. De Ridder keert terug naar geloven in zijn ingeslagen weg, het pad dat zo veel hebben opgeofferd. Ridders van de kosmos is geconcentreerd rond de armband Bloemen Tenma in zijn hand houdt, die de kracht van een hele universum.

Met deze slag wil zeker Aaron wekken, waardoor het terug naar die tijd toen de ware kleuren waren die van het leven. Zijn verbazingwekkende aanval mislukt: De Hades toga is doorboord van links naar rechts, de Lost Canvas begint te vervagen, het vrijgeven van de gevangen zielen.

Niet alleen de wereld lijkt voor veiligheid, Aaron is ook wonderbaarlijk nog in leven en dankzij zijn jeugdvriend voor het feit dat hield zich aan zijn belofte. Maar niet over, Aaron begint te huilen en weinig tijd over is Tenma moet zijn lichaam en zijn ziel te vernietigen ..

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print