Hoofdstuk 215
Conclusie

Aaron en Tenma staan ​​klaar om de genadeslag te doen: de eerste is zeker dat de uitkomst zal het einde van de wereld of hun eigen einde zijn, de tweede is zeker in staat zijn om zowel de mensheid en de ziel van zijn vriend te redden. De Ridder van de Pegasus concentreert zich in zijn eigen hand al zijn zullen, die aanleiding geven tot een nieuwe techniek, de Pegasus Suiseiken Kiseki lijkt te worden overweldigd door Aaron.

Van Schip van Hope, Cait Sith, Yato Yuzuriha en voel de verbazingwekkende puissance van de kanshebbers van de kosmos. De ridders, die zich niet hebben gevolgd van de raad van Sasha, kan alleen maar worden verplaatst door de daden van hun collega Pegasus. Yato is verheugd dat de kosmos koppige en beschermende Tenma niet is veranderd, ondanks de uitzichtloze situatie.

Maar er is een twist! De Suiseiken Kiseki wordt gestopt door Lost Canvas en dat is precies dezelfde bescherming van Aaron, goedkeuren en het stimuleren van de maker. Aaron, verfrist, met zijn zwaard geeft wat lijkt de coup de grace naar Pegasus, de aankondiging van de afsluiting van de strijd. Met het bloed van Tenma is op het punt om de Lost Canvas, die het einde van de wereld zal in het teken te voltooien.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print