Hoofdstuk 214
Aaron

We zien vanuit het perspectief van wat lijkt op Aaron de beslissende slag van de Heilige Oorlog. Op deze manier ontdekken we hoe, van jongs af aan, Aaron had nachtmerries die het geheugen van Hades, waar de droomwereld en hij werd gered door de Ridder van Pegasus, die had erkend de ogen Tenma. De ziel van de jonge schilder was gemarteld, getrokken uit de duisternis van Hades, en Tenma door de levendigheid van de ander. Helaas, de tussenkomst van de Tweelingen en Pandora en het ontwaken van de bevoegdheden van Hades geïsoleerd en duwde hem naar het pad van de god van de onderwereld te volgen om te proberen het heil na de dood te brengen aan hen die met tegenzin had gedood. Maar zijn pogingen om te stoppen Pegasus zijn mislukt, waarschijnlijk omdat de aanpak van mythologische Pegasus Tenma is belichaamd in haar hoger beroep is altijd al groter. En nu de strijd bevestigt wat al is gebeurd: Tenma opstaat en blijft worstelen om, waardoor blij Aaron is nog steeds het vermijden van een weergave van de maximale kracht van Hades te geven. Maar het oplossen van de aanval nabij is, Aaron willen ondersteunen met het het lot van een Heilige Oorlog: Het einde van de wereld of zijn.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print