Hoofdstuk 213
Antwoord

Een verschrikkelijke strijd is begonnen, op een niveau boven de mogelijkheid van Dohko en Shion dat, gefrustreerd, zij alleen kan fungeren als toeschouwers. De acties van Kairos hebben geleid tot twee vrienden Tenma en Aaron, de eerste als Hades, de god van de onderwereld, en de tweede als Pegasus, de kampioen van Athena botsen.

Na de eerste slash van Aaron, Tenma nodigt Sasha te wachten en het gezicht van de jonge kunstenaar klaar om de respons kreeg te maken in zijn moeilijke reis. Aaron wil niet alles horen en herinnert hem eraan dat nu onbereikbaar is door zijn woorden en zijn schoten. Dit wordt aangetoond met een verschrikkelijke klap die loopt van links naar rechts Tenma en zijn Goddelijke Armor.

Op dat moment, Tenma realiseert zich dat Aaron niet heeft Hades, de god van de duisternis begraven, en dat veranderde zijn stem niet heeft bereikt, omdat niet sterk genoeg. Maar deze keer slaagde hij er en schudt mijn hand stevig aan te dringen om de enige die kan winnen van hem.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print