Lost Canvas: Hoofdstuk 209 - Spoiler

Aspros zei dat, als Khronos, niet gaat verslaan laten, maar God is niet geïntimideerd en vielen hem aan met speren gemaakt van de handen die doorboren gemakkelijk toga Gemini. Kairos is ervan overtuigd dat hij Aspros geïmmobiliseerd, maar de krijger heeft nog steeds een vrije arm en speer, de kennis van God, de Genro Mao Ken. De tweede aanval van Kairos breekt op de Gouden Doek van Gemini, die de speren verhindert om te doden Aspros. Kairos terug hardop over de absurditeit van de wil van de overledene deuteros aan zijn broer te verdedigen. In feite, volgens de schuld van God als deuteros Aspros was beroofd van een fatsoenlijk leven, net zoals er met hem gebeurd omwille van zijn broer Khronos, die hem veroordeeld tot zijn huidige situatie. Kairos, maar is nu overtuigd dat hij kan wreken, gebruik te maken van Aaron, een valse god van de onderwereld, en de goddelijke krachten van het pantser van Pegasus. De broer wordt gezegd Khronos in staat om de goden van Olympus en klaar om zijn eigen broer duccidere verdringen. Plotseling, echter, begrijpt dat er iets vreemds in zijn verlangen om zijn plannen bekennen Aspros is nog in leven, en gebruikt de legendarische demonische vuist en zei dat hij tevreden was, want nu hij weet dat hij een kans heeft om het te verwijderen. Gemini zegt dat de zwakte van Kairos is zijn lichaam, en dit roept het spook van de Asmita rozenkrans, waarmee het klaar is om het account te sluiten met de kwade god van het moment.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print