Lost Canvas: Hoofdstuk 206 - Spoiler

Tenma komt tussen de vader, Mephistopheles Yoma, en Sihon. Echter, het spook lijkt niet geïnteresseerd in de strijd met zijn zoon en nodigde hem uit om zijn lot om de strijd voort tegen de goden, vooral voor Aaron. Verkondigen dat de oorlog moet de cursus die hij heeft gepland volgen, Tenma vraagt ​​Shion op te geven, maar waarvan de rol overbodig geworden. Shion erkent dat, vanuit zijn standpunt, Yoma goed is, maar intuïtief begrijpt dat Specter is iets dat de menselijke kennis te boven gaat verstoppen. In feite, om Yoma Tentoonstelling weten dat de toekomst en is om te verschijnen voor de twee krijgers van Athena foto's van hun lot: Shion zal de Hogepriester te worden, terwijl de ziel van de Pegasus zal worden gereïncarneerd in een jonge man die wordt weergegeven op een rolstoel. Yoma zegt dat het de Ridder van de Pegasus in 1900, Seiya, die na vele veldslagen, de goden zullen rebelleren en Olympus. Het verlangen om Yoma is aan de geschiedenis van de toekomst vervormen, waardoor de volgende Hogepriester en anticiperen op de clash met de goden in zijn tijd, door zijn zoon Tenma. Blootgesteld zijn grote project, Yoma Shion aanvallen, die tevergeefs probeerde zich te verdedigen met Cristal Muur, en ondanks de hulp van Pegasus, Ram is verslagen en gevangen in Marvelous Room. Voordat hij kan toeslaan Tenma Yoma, de dimensionale deur open en hij naar buiten komt Aspros Gemini, die ook heeft gered en Dohko Sihon. The Golden Knight vraagt ​​Tenma om verder te gaan, omdat zij bereid is te sluiten in de eerste persoon met het spook van Mephistopheles het hoofd te bieden.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print