Lost Canvas: Hoofdstuk 203 - Spoiler

Aaron is verheugd over de onwankelbare vastberadenheid Rhadamanthys, arriveerde op tijd om Pandora te redden van de aanval van de jongen. De reïncarnatie van Hades bekend staat als het spook van het hart, maar niet van goddelijke krachten en dus ook proberen te belemmeren. Ervan uitgaande dat de koppigheid van zijn eigen Rhadamanthys gelijk is aan verdriet, Aaron een kruis is gebaseerd op het schilderij van zijn ondergeschikte, en direct, het lichaam al geprobeerd de Giant iIfernale wordt gesneden in twee delen. Ondanks alles, Rhadamanthys claims zijn enige reden om te leven, dat is ten dienste van de god van de onderwereld, en in dit geval, te verwijderen Aaron, een bedrieger die speelt met de krachten van Hades. Pandora bidden het spook van het verlaten van de strijd, terwijl Aaron, terwijl onder de indruk van de vurigheid van de vijand, heeft geen angst. Afwijzing van een luide stem, des Heils waarvan de kunstenaar beweert de drager, de Wyvern zegt dat het weer vechten in de volgende Heilige Oorlog als een Spectre van Hades, dan start een wanhopige aanval die, verrassend, wordt geconfronteerd met het schilderij waarmee ze werden verzegeld waren de bevoegdheden van Athena.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print