Lost Canvas: Hoofdstuk 202 - Spoiler


Aaron blijft om te schilderen in zijn laboratorium en op hetzelfde moment, op de gebeurtenissen die plaatsvinden in de tempels van de verlossing te observeren. Nadenken over de strijd tussen Regulus en Rhadamanthys, krijgt een bezoek van Pandora, besloten om het kind te verwijderen aan de god ontwaken. Aanbod woorden van spot, Pandora probeert de schilderijen te vernietigen door Aaron, maar zijn aanvallen zijn nutteloos. De schilder legt uit dat het niet louter een tijdverdrijf, maar de schilderijen worden gebruikt om de ware tint van de zielen van hen die zijn geportretteerd te uiten en hen te doneren aan het Leger des Heils, die zelfs als een god Hades kon doen. Walgen van de arrogantie van Aaron, Pandora probeert te steken in de keel met zijn drietand. De jonge man hoeft niets te doen als je niet kijken naar de ogen van zijn tegenstander. Pandora merkt de zuiverheid van de ogen van Aaron en is verloren in de eindeloze verdriet dat straalt van hen. Aaron bekent dat ze niet in staat is te voelen een verdriet zo breed en kan niet schieten naar beneden. Dat gezegd hebbende, grijpt haar bij de nek en geweld gegooid tegen een trap. Voordat ze de grond bereiken, wordt opgenomen door Rhadamanthys, net aangekomen op de plaats. De Reus van de Onderwereld, maar zonder het hart, is klaar om zich te ontdoen van Aaron aan zijn heer Hades kielzog.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print