Hoofdstuk 201
Iemand om Look

Laatste uitwisseling tussen Rhadamanthys en Regulus. De Wyvern feliciteert de jonge leeuw aan het bedrijf net klaar, eindelijk gelukt dankzij de hit die eerste had geleerd van zijn vader. Regulus, voor het verlaten van zijn tijdelijke vorm, is de overeenkomst tussen zichzelf en het Goddelijke Dragon: beide afgeleid door een verkeerde aansluiting, beide te popelen om degenen die het te vinden. Even later komt Shion leert dat de gebeurtenissen en treurt om het overlijden van de jonge kameraad. Maar er is geen tijd voor haar pijn: Rhadamanthys lijkt te zijn nog in leven zijn! Maar in plaats van de toetreding tot de strijd met Ram, dus vliegt vinden die op zoek zijn voor al mijn hele leven. Ondertussen is Pandora nadert Aaron ..

Rechtstreekse link naar bestand - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print