Hoofdstuk 200
Dialoog met de Aarde

Tweehonderd hoofdstukken, vol applaus en bewondering voor haar verloren Canvas Shiori Teshirogi groot schrijver. We vieren deze belangrijke mijlpaal voor de fans van Saint Seiya toe te voegen aan onze vele bonus editie, het resultaat van het werk van getalenteerde fanartist de X-Color .

Maar laten we het verhaal!

Rhadamanthys gezien in de buurt van de wapenrusting van de figuur van Leo Regulus, dat in de verte kijkt naar zijn huis. Verrast door de scène, maar wil nu de vraag nauwe Regulus, etherische, ongrijpbare en licht als een zuchtje wind.

Eigenaar van een hoger bewustzijn, in het hart Rhadamanthys beweren dat stakingen hebben eindelijk begrepen wat zijn vader en Ilias Earth gaat de dialoog met de. Regulus is in feite dood, maar hij wil met het land weer pas na het verslaan van zijn tegenstander met de Lightning Bolt.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print