Hoofdstuk 197
New Star

Rhadamanthys bespot Ilias om te willen vechten, ondanks zijn lichaam werd getest tot het uiterste gevolg van de ziekte en Ilias zei, een hervatting van zijn toespraak maakte Rasgado, dat zijn ster al dood was en daarom niet in staat om te schitteren. Bij het zien van zijn zoon met spoed naar hem realiseert zich dat Regulus is een ster geboren uit van haar af. Rhadamanthys maar heeft geen plannen om te stoppen, zelfs als zij staat hulpeloos vader en zoon, maar Ilias, toegejuicht door zijn openbaring, zegt dat de Orde van de Wyvern Hemelse besloten dat Regulus zal blijven om te leven. Het spook is klaar om trotseren de woorden van Elias proberen te doorboren met de Leeuw en zijn zoon, maar zijn aanval met de Ilias afscheid breekt de hoorn die zou hebben gesneden Regulus, rende weg, en uit de bosbrand. De redenen voor Ilias schade Rhadamanthys denken dat lijkt af te zien van deze missie. Na het terugroepen, Regulus Rhadamanthys vertelt dat hij zich voorbereidde op deze strijd voortdurend herbeleven van die dag en dat zelfs als de Wyvern had nu overstegen de menselijke conditie, het zou nog steeds voorbij.

Directe Donwload - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print