Lost Canvas: Hoofdstuk 196 - Spoiler

Zelos Kikker en de soldaten komen op het Indiase dorp Hades, maar ze vinden het verlaten, met slechts Ilias op hen wachten. Na te zijn onderworpen aan de beschimpingen van de tegenstander is belachelijk, Leo wijst erop dat alle levende wezens maken deel uit van de Circle of Life, en dat het spook pronkend met hun onsterfelijkheid, proberen ze het natuurlijke evenwicht van de dingen te breken. Onverstoorbaar, Ilias vernietigt het begin van zijn tegenstanders, maar achter hem, verschijnt Rhadamanthys. De Reus van de Onderwereld bereid is om snel te doden de volwassen Golden Knight, maar de Wyvern is bedoeld om te voorkomen bemoeien met de cyclus van het leven. Weg van het dorp, Rasgado, de wapenrusting gedragen in haar armen het Taurus en Regulus, leidt de lokale burgerbevolking te beschermen tegen het spook van de moordenaar ontwerpen. Regulus wordt wakker en vraagt ​​waar ging het aan de vader van Toro's. Rasgado door Ilias had geantwoord dat hij een missie had om allemaal veilig is en dat, kort gezegd, de leeuw hen zou volgen brengen. Uit de wateren van de rivier lijkt Valentino ARPA, waardoor de stier te vechten, terwijl Regulus voordeel om terug te gaan op zoek naar zijn vader. Aangekomen bij het dorp, gelegen op de begane grond en bloeden Ilias het dragen van de voet van de arrogante en triomfantelijke Rhadamanthys.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print