Hoofdstuk 194
Het Geheugen van Leo


Rhadamanthys probeert te bewijzen aan Regulus, een mens, kan de kracht van God ingeprent nooit hoger zijn dan in hem door Hades en viel hem met Greeding Roar. Maar de jonge leeuw, maar gedeukt, overleefde en was klaar om de techniek alleen maar waargenomen na te bootsen. De Wyvern ziet in hem het gezicht van een man die al had ontmoet en wordt getroffen door de klap van Regulus, dat wegneemt de helm brak een hoorn. De man in kwestie is Ilias Leo, die in het verleden had de oorzaak van de breuk van de helm van de Wyvern toga. Regulus Rhadamanthys ervan beschuldigd de oorzaak van de dood van Elias, zijn vader.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print