Hoofdstuk 193: pad om te volgen

Tenma hangen buiten de tempel en is te bereiken via Pandora: slechts vier uur in beslag de Lost Canvas. The Dark Lady van Aaron Temna confronteert en bekent zijn intentie om te doden waterdicht. Tenma, getroffen door de woorden van Pandora, reflecteert op de grote vragen over de vrije wil van de mensheid en het lot. Een emotionele Yoma is getuige geweest van alles wat veilig en tevreden met de acties van de wedstrijd bedankt, bevestiging van zijn intenties lekte, maar ook het verlaten van de gevoelens die ze had voor de Boodschapper van Athena. Maar is het niet tevreden is, begint de tempel van Saturnus, waar hij gebleven was bungelen Rhadamnthys en Regulus. De Wyvern Goddelijke en Leone Jonge starten een gevecht verbijsterend.

Direct Download - Emule - Torrents - Online Reader

Deel het!