Lost Canvas: Hoofdstuk 192 - Spoiler

Tenma probeert te herwinnen je energie probeert te bellen hem zijn ziel. Lichaam, Geest en Armor worden steeds een ding: zijn wapenrusting evolueert verder. Game zegt dat het een Goddelijke Armor, de tweede alleen voor legendarische armor Kamui, de heilige gewaden, dat de twaalf Olympiërs te dekken. Game zegt dat zijn werkelijke doel was om de God Doek Pegasus Tenma te krijgen, het dragen van de doek krachtige, in staat om gemakkelijk de betere van de moeder. Sterven, zijn de herinneringen geopenbaard in de Game Tenma: In het verleden was ze de boodschapper van Athena. Alleen met de Uil, de godin van de oorlog het gevolg van de keuze om te incarneren in een vrouw aan de oorlog tegen Hades te ondersteunen. De uil afgeraden dit te doen, uit angst dat zijn vrouw kon vinden weerloos tegen de machtige vijand. Athena zei dat ze zou naast de Ridder van Pegasus, die vooral moeten niet onderschatten het potentieel van de menselijke conditie te hebben. Bepaald ten koste van alles naar zijn geliefde godheid dienen, Uil besloten om haar reïncarneren in een mens, een oogje houden op Pegasus, het meest belangrijk om te dwalen krijger Athena banden met de godin te voorkomen, en natuurlijk om verder te gaan nauw samen om u te helpen. Nu aan het einde, Match zegt Tenma om geëerd te worden te hebben gemaakt hem een ​​moeder en verontschuldigt zich bij Athena voor het niet om zijn volledige belofte te houden, laat haar alleen voor de eindstrijd. Tenma, waaronder de situatie, staat op en gaat naar het paleis van Pluto, zich ervan bewust dat zijn enige keuze is om volledig de weg getraceerd voor hem door het lot.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print