Yuzuriha Gaiden

Yuzuriha Gaiden

Voldoen aan de dorst naar kwaliteit en kwantiteit van de fans, bereikte een zeer goede Teshirogi Shiori Gaiden Lost Canvas, gewijd aan het karakter Yuzuriha Crane.

Redactionele rangen in dezelfde periode van publicatie van de hoofdstukken maken deel uit van tankōbon 18 , maar chronologisch, de gebeurtenissen vinden plaats op ongeveer hetzelfde moment dat het de eerste ontmoeting tussen Tenma en Dohko in Italië. Het verhaal speelt zich af in Jamir, en heeft het hart en de relatie tussen Yuzuriha Tokusa, zijn broer, en de keuze van Silver Saint uitgevochten tussen het gevaarlijke leven van een krijger en een voortzetting van de lijn Muriana bij extinctie. Ze nemen deel aan evenementen zoals twee andere belangrijke personages Hakurei, patriarch van de race in Muriana Jamir, en Shion, buddy training Yuzuriha en nu Ridder van de Gouden Ram. Verder dan het hoofdverhaal introspectieve, zijn er aanzienlijke inbreng op de ontwikkeling van toekomstige gebeurtenissen in de belangrijkste saga's Lost Canvas, zal Malafide ons in feite een ster van zijn eigen en waarschijnlijk gaan we weer zien. Maar waarom vertel je meer, genieten van het eerste hoofdstuk! Goed lezen en Good Download!

01 Gaiden: Yuzuriha

Lees Online

Mirror 1 - Mirror 2 - Emule - Torrent

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print