Luku 3

Joka ylittää ihmiskunnan

null

Luku 73 yhteensä

Silmien alla Aspros, messupaita asetetaan kehon Chris, messupaita Ketus Star Of Heaven Decadent!

Aspros ymmärtää hyvin, että halu Chris selällään ei ollut juuri sitä, mutta sinetti hänen isänsä yrittää pidätellä pahan tähden, sinetti nyt rikki Earheart.

Vaikka Ursula nauraa iloinen kaivattua messupaita, Chris Aspros hyökkää voimakas räjähdys vettä. Ritari voi ymmärtää muutosta tyttö, kärsii isku, mutta myös tunnistava jotain.

Wipeout Aspros, Ursula kutsuu hänen sisarensa, nauttia hänen voimansa ja yrittää ottaa panssaria, mutta ei vain messupaita ei poisteta, vaan myös Chris, tajuton, hyökkää hänen sisarensa tukehtuminen hänen kupla vettä.

Isku päähän pysähtyy haamu; Aspros määritetään ei anna Chris näissä olosuhteissa. Muistuttaen hänen ei halua satuttaa ketään, syyttää on niin nöyrästi tarjonnan tähti ja paha, muistaen hänen velvollisuutensa pyhimys, sanoo, että jos tämä on tappaa. Ottaa sanoi, että ehkäisee uusien laukaus Chris tuottaa galaksi pienoiskoossa.

Mutta koko juttu oli vain harhautus hyökätä Earheart, kuten Aspros on huomannut, että hän on ohjata nuori mies, joka itse asiassa on toimittava nyt suojella sitä.

Sen sijaan, kun nuori mies päästä peikko, Aspros arvaa mitä tyttö kärsii jättäessään vastustaa hallussa. Mutta häiriöttömät, Aspros pilkkaa häntä sanomalla, että sinun ei tarvitse itkeä kohtaloa vastaan, miksi ei ole kenenkään vika, mitä hän tekee, jos se ei ole, koska se on ainoa, joka voi päättää, mitä tehdä elämällään.

Sanat ritari ovat keskustan, ja tyttö puhuu ensimmäistä kertaa sanoi kyyneleet silmissä, ei halua satuttaa ketään. Mutta kun se kannettiin hänen tunteitaan, Aspros iskee jälleen isku päähän, eikä sillä olisi valvonnan pahan tähden. Ja lupasi hänelle, että hän pelastaa poistamalla hänen vankinsa.

Earheart on yllättynyt; Star of Heaven huononeminen on erittäin voimakas, ja hänen tehtävänsä oli tuoda puhelu Korkeimman Hades, jotta heräätte, ja vastaan ​​Recall ei yksin riitä. Peikko sitten Aspros ymmärrä miten hän sen teki.

Ritari hymyili ja selitti, että se on kautta aivoihin, että kaava ja kosmoksen, ja ajattelin, että hän pystyy hallitsemaan sitä kautta legendaarinen laukaus pirullinen, voi tehdä kaikkea, jotta päästään samalla tasolla jumala.

Earheart sisältää; toimivat aivot, Aspros tein tytön kuuroja Call of Hades, joten niillä pystyttiin pelastamaan hänet pahasta tähti. Ymmärtäneet tämän, Earheart uskoo hallitseva pysäyttää mies sellaisella voimalla, ennen kuin se voi tehdä enempää vahinkoa siten osoittanut hänen messupaita, hyökkää häntä hänen Crimson Cross.

Mutta Aspros helposti taipua isku Another Dimension, jossa todetaan, että laukaus ei toimi kahdesti vastaan ​​pyhimys. Ja päättänyt viedä läpi lupauksensa Chris, hän hyökkää voimakas Galaxian Räjähdys tuhoaa koko laivan.

Mitä valtion Ursula ja Earheart?

Ole Seurallinen, Jaa!