Luku 12

Päätelmä

null


Hänen villa Saori kokee, että asiat menevät huonompaan Eedenissä ja yrittänyt puuttua, mutta yritys äänellä; Mayura on! Ilmeisesti kaksi tapasivat ja Mayura, vahvistetaan, että herääminen Eris on lähellä, neuvoo Saori, ei vielä pysty hyödyntämään hänen toimivaltaansa, eikä sekaantua.
Samaan aikaan, temppeli, kohtaavat Milo Skorpionin ja Orion Rigel saa hehkuva laukausta Ignis Fatuus ja Scarlet Needle!
Milo onnitteli entinen hopea koska huolimatta vastaanottaa alle 14 puremiin on vielä astetta vastapainoksi, mutta seuraava, Antares, on kohtalokasta!
Niistä kuitenkin tunkeutuu Shoko, päättänyt pelastaa siskonsa, joka vielä uskoo itseensä ja yrittää säilyttää Eris.
Milo intiimi jälleen päästä pois, vaan vaatimuksesta tyttö, tunkeutuu Mii, kysyy ritari kultaa antaa sille mahdollisuuden, koska se on tahto Athena pelastuksen isäntä hengen jumalatar.
Milo kysyy, kuinka he voivat tietää tahdon Athena, saa vastauksen, että he ovat saintie ja sitten, kun hänen kotiapulaisten, olen aina lähellä, yllättävää kulta, joka ei usko niiden olemassaoloon. Kuitenkin tulos ei muutu, koska Athena ei ole olemassa, ja nyt aika on loppumassa.
Yhtäkkiä valo Näiden raivoaa, on kosmoksen Athena puhuu Milo pyytää häntä odottamaan. Yleinen epäusko, Saori toteutuu lähellä Shoko, luvaten ei anna periksi ennen kuin hän ei tee sitä, ja niin sanoen kaksi syötä kohtu etsimään Kyoko.
Sisäpuolella, vielä tajuissaan, mutta onni on lyhyt Shoko. Eris, itse asiassa tarttuu sielun Kyoko lopullisesti iski. Kuitenkin väliintulon jumalatar Athena on horjuttanut, että ei voi enää jäädä, että elin, harmissaan, Eris yrittää lähteä etsimään toista, esimerkiksi, että Shoko!
Kyoko kuitenkin yritys, estää sielu Eris hänelle ja pyytää Milo yhdessä tuhota ne, kun hän voi silti estää sen. Arvoton protestit Shoko, koska tahdon sisko on selkeä, suojella sitä hinnalla millä hyvänsä.
Lukien tämä, Milo heittää ratkaiseva isku tuhoten kohtu ja syytämään Eris ja Kyoko pois taivaalla.
Shoko tuhoutuu, ihmetellen miksi hänen sisarensa on tahtonut niin. Milo nähdessään hänet, kertoo hänen ymmärtää, jos saamme sen ikuisesti hänen kanssaan ja päättelee, että Kyoko oli erittäin hyvä pyhimys.
Villa, Saori laski myös kyyneliin menetyksestä Kyoko, mutta Mayura muistuttaa hänelle, että jokainen pyhimys on valmis kuolemaan voivat täyttää velvollisuutensa ja muistuttaen sitoumuksiaan, viittaavat siihen, että tämä on viimeinen kerta itken.
Muutamaa päivää myöhemmin, Saori jää koolle Tatsumi, on tullut aika, aika hakea pyhimys ympäri maailmaa, nyt kun Galaxian Wars alkaa on saapunut!

Ole Seurallinen, Jaa!