Luku 1
Scars

null

Luku 71 yhteensä

Vene lähestyy laiva merellä, aluksella on kaksi ihmistä, peloissaan tyttö ja hänen palvelija, suunnattu niille, jotka voivat auttaa heitä.

Laivalla, itse asiassa odottaa Aspros, Gold Saint Gemini, joka välittömästi tarjoaa heille teetä levätä. Varten suun palvelija, Aspros oppii, että nuori mies nimeltään Chris Walden, nuorin perheen Walden kiivetä aatelisto koska niiden valtavat. Ongelmia perheen syntyivät, kun setä Chris on kadonnut yhdessä useimpien perheen. Tämän jälkeen sisko Ursula on muuttunut lopulta hakemaan apua pahan voimat; Spectre tuonelan! Kiitos heille on murhannut hänen isänsä ja yritti sama juttu pikkusisko ottamiseksi omistukseensa perheen. Nuori mies onnistui pakenemaan ja pyytää nyt suojaa Sanctuary sisar.

Aspros kuuli kaiken rauhallisesti, mutta ei täyty, nuori Chris, itse asiassa hän ei koskaan avasi suunsa ja Aspros on päättänyt olla taistella häntä, kunnes hän on vain kysyä häneltä.

Hänen vastauksensa on kuitenkin pysäyttää puomi, yksi sotilaista laivan nimeltään Aspros koska mitään ei tullut ulos merirosvolaiva hyökkää heitä vastaan.

Merirosvot ohjaavat Ursula henkilökohtaisesti, joka lähettää hänet etsimään sisartaan. Merirosvot törmäävät niin pyrkivä ritarit alus, joka kukistetaan ja valutettu energian. Aspros, vain tuli, voittaa heidät nopeasti, toteaa, että merirosvot kykenevät absorboimaan energiaa kosketus kädellä. Päättänyt oppia lisää, nouse kyytiin merirosvolaiva, kasvotusten Ursula Walden.

Ursula ihaili vahvuus Knight niin paljon tarjottavaa hänelle joukossa häntä, mutta kieltäytyy Aspros: ei myytävänä vähän rahaa ja kehottaa häntä näyttää hänelle demoni. Ursula hymyilee, vielä innokkaita on hänelle ilmoitettiin, että Earheart Vampire Pitkäikäinen Star of Heaven on jo olemassa.

Sillä hetkellä, tunnet Aspros napata takaisin niska, tunne energia valua. Yllättynyt, tunnustaa, että Spectre, ihaillen voimaa, hän kysyy kohteliaasti, jos hän voi astua syrjään perheen riita. Mutta Aspros siellä on, on monia puutteita, mutta aina tuo tehtävä, ja niin sanoen hän avaa Another Dimension yritetään päästä eroon Spectre. Earheart kohteliaisuuksia jälleen voimansa, mutta hän ei voiteta niin helposti. Yhtäkkiä näkyviin risti taivaalla, repiminen tumma ulottuvuus Aspros, vapauta sitten viiltää suunnatun valon laiva, jossa ritari, joka virtaa kohti se yrittää epätoivoisesti pelastaa asukkaat.

Palasi merirosvolaiva, Ursula nauraa helppo lähtöä Cavaliere. Mutta Earheart varoittaa, koska Golden Knight ei voi voittaa niin helposti. Ursula ei kuuntele häntä, muistuttaa häntä niiden sopimus, joka auttaa sinua napata perintö Walden eikä vain sitä.

Samaan aikaan rannalla, Aspros onnistui pakenemaan, kun hänen nuori Chris. Kun vilpitön kunnossa, Aspros huomaa hänen salainen; tyttö on tyhmä!

Ole Seurallinen, Jaa!