Luku 11

tyhjä

Star Traitor

Ate of Ruin, vahvin Dryads, seisoo Skorpioni Milo, ritari kultaa. Päättänyt olla päästää hänet kohtuun äidin, Ate hyökkäyksiä häntä hänen Million Viha, ansastusta ritari vyyhti brambles.

Milo pilkkaa valtaa dryad, joka ei sano paljon, mutta Ate ei liiku, se on itse asiassa viisi vuotta odottamassa kostaa skorpioni, koska esti elpyminen Eris.

Milo tajuaa, että hän on vanha nainen, joka lopetti viisi vuotta sitten, mietin, miten sait nuorentaa. Söi vastasi, että se oli paha maailmassa ravitsee ja vahvistaa sitä, ja kiitos energiaa Eris äiti tulee vahvempi yhdessä muiden Dryads, joka vie paikan miesten heiltä evätään aikaan myytti Athene.

Mutta Milo nauraa jälleen sanoen, että vaikka se aiheuttaa ylivoimaiseksi, Ate on vain ottanut hänen vallanhimo. Ate, ahdistelee, hyökkäsi häntä uudestaan, mutta Milo pääsee eroon brambles, sanomalla, että hänkin on vahvistunut näiden viiden vuoden aikana, ja lyö häntä hänen Scarlett Needle, Antares tulossa pian!

Muualla Shoko ja Mii tuntuu puhkeamisen Cosmos, ja Shoko yhä huolissaan elämään hänen sisarensa.

Samaan aikaan kohtuun Eris, tuli Ate, kuolee, yrittää kerätä lisää energiaa Eris, mutta Rigel lujaa, Ghost ei halua heikentää edelleen se, että äiti ja poltetaan sininen liekit, yllättävää Milo vain tuli.

Ritari on tuttu kasvo Rigel, ja sitten tunnistaa sen vanha hopea ritari Orion, josta sanottiin, että voima oli vastaava kuin ritari kultaa.

Milo on yllättynyt, että hänkin on sortunut petoksista Eris, mutta Rigel ei ole vaikuttunut, hän on siellä henkilökohtainen syy eikä salli itseään vaikuttaa ketään. Ottaa sanoi, että hän viskaa Ignis Fatus, sininen liekit, jotka estävät Milo siirtää, liekit Rigel on valmis scagliargli jos uskallat isku Eris.

Täällä, Milo tajuaa todellisen tahdon entisen Saint; Rigel ei halua suojella Eris, mutta hänen ruumiinsa, Vieras!

Mutta Milo ei välitä, hän on valmis tekemään uhrauksia alentaa pahan edustaa Eris, ja ei lopu, vaikka edessä Rigel.

Silmien edessä Shoko, juuri oli tehty, on alkamassa uusi taistelu välillä ritareita, kuka voittaa?

Ole Seurallinen, Jaa!