Bonus luku tuli ulos julkaisun kunniaksi tulevan elokuvan CGI Legend of Sanctuary, näistä kahdeksan sivua ennakoida seuraavan kierroksen lukujen Seuraava ulottuvuuden odotetaan loppukesästä

Bonus luku

tyhjä

Valan Jumalattaren

Silti kolmastoista talo, Saori, mukana Shijima, ajatella monta kertaa, kun viisi päähenkilöt pelasti hänen elämänsä. Kuten aikaan sieppauksen Raven Damian, Seiya kun hän putosi kalliolta hänen pelastaa hänet näyttäessään kuin tähdenlento. Paitsi, että monta kertaa hänen ritarit jotka vaaransivat henkensä pelastaakseen hänet, ja Saori tietää.

Sillä hetkellä, Shijima on yllättynyt, joiden näkemys Saori, täällä oli vielä lapsi, aikuinen ja haarniska. Saori mutta ei painosta, ja päättäväisemmin kuin koskaan, sanoo, että nyt hän pelastaa hänen ritarit!

Ole Seurallinen, Jaa!