Luku 4
Brothers

null

Luku 70 yhteensä

Deuteros, kultapinnoitetulle Armor Gemini, kokee suunnatonta voimaa ja kiitos sen, onnistuu tuhoamaan aseen Kakalo!

Jokainen ihmettelee Degel on elpynyt Ema, mutta ainoa, joka ei välitä tästä tapauksesta on Aspros, joka edelleen pannut merkille kaikki kaukaa. Koska hän tietää, että nyt peli tulee olemaan kova, sillä Genro Mao Ken, joka on käsitellyt alkaa tehdä todellista vaikutusta.

Itse ulkoasua Kakalo tummuu ja hänen ruumiinsa tulee uutta energiaa. Mikään ei lannista menetys ase, Kakalo nappaa mitä siitä on jäljellä, ja heittää sen vastaan ​​Deuteros, joka saa uutta voimaa sisälle. Sitten, ennen kuin hän voi nousta, Kakalo Falls yrittää upottaa ase ruumiin. Deuteros, vaikuttunut, tiedät mitä tapahtui Kakalo että alkaa blathering päätä ja pelastus menetti veljensä. Sitten, Amok, Kakalo vapauttaa koko teho liekit Ares, lakaistaan ​​pois kaikki hänen ympärillään.

Areena räjähtää liekkeihin, joiden välissä seisoo kolhiintunut Ema. Berserker kuulla hänen veljensä puhua kerätä päät, pelastaa itsensä ja hänen veljensä, aivan kuten he olivat tehneet heidän ohi. Sitten hän näkee sen, Kakalo tuhosi kaikki Berserker päätön areenalla, etsimään pää kestää. Ema yrittää puhua hänelle järkeä, kertoa hänelle, että hän on siellä turvassa, mutta Kakalo ei tunnista häntä, näkee hänessä vain pää kestää.

Deuteros säästää viime Ema, joka kysyy häneltä, miksi hän, vihollinen hän teki. Deuteros kuitenkin varoittaa häntä noin Kakalo; hänen veljensä, itse asiassa, ei sinänsä, mutta joutui laukaus, joka orjuuttaa kielletty, kunnes se on pää hänen jalkojensa juureen.

Ema pilkkaa häntä, jos se pää, joka on pelastaa veljensä antaa hänen hiljaa! Deuteros on yllättynyt ja kysyy, miksi Ema edelleen varjossa veljensä. Mutta Ema pilkkaa häntä uudestaan, hän ei ole valoa eikä varjo, pitäisi vain elämää veljensä ja nyt maksaa velka.

Sillä hetkellä, Kakalo näkyy takana hänen veljensä, lyömällä häntä rintaan, mutta Ema on hiljainen, ja vahvistaa käsite un'allibito Deuteros, on mestattu heidän edessään.

Pää on ottanut ja Genro murtuu huudot tuskan Kakalo, jolla saavutetaan poistaneen hänen veljensä.

Välillä kyyneleitä, Kakalo käsitellään Deuteros, paljastaa, että se oli hänen veljensä Aspros rikkoa sinetti, joka vangittiin niitä ja toimimaan sen nukke ottaa elämän Ema. Nyt hän haluaa kostaa alkaen Knight hänen edessään!

Mutta Deuteros ei pelotella, ja hän päätti ei enää varjo, kontrasteja Berserker voimakas Galaxian Räjähdys!

Silti veneessä, Aspros toteaa lopussa Berserker totesivat, että se ei vielä pysty hyödyntämään mahdollisimman Strike Evil.

Sillä hetkellä, haarniska Gemini näkyy hänen edessään kuljetetaan Degel, joka ilmoitti hänelle voiton Deuteros joka sitten rikkoi ulottuvuus, jossa heidät vangittiin ja pyysi häntä tuomaan takaisin haarniska, joka Degel teki seuraavat resonanssi hänen aseensa.

Aspros, ei ollenkaan pelotella, on yllättävää, että Degel tietää hänen veljensä ja pyytää häntä, jos hän on hyvä ihminen. Degel vastasi myöntävästi ja lisäsi, että vaikka niin kuin hän on itse asiassa hyvin erilainen. Sitten tervehtii häntä kertomalla hänelle, että kun hän palasi hänen tehtävänsä julkistetaan seuraaja ylipappi, toivottaa hänelle onnea. Ottaa sanoi, että katoaa, jättäen Aspros hymyillä itselleen.

Arena, väsynyt Deuteros, huomauttaa kaksi pääkalloja kentällä vierekkäin, kun Degel lähestyy häntä hänelle ilmoitettiin, että hän oli tehnyt, mitä hän kysyi, korostaen kuitenkin, että se olisi hänen osaltaan Armor valitsemalla itse. Mutta Deuteros väittää, että panssari oli uskottu hänen veljensä ja että hän ei ole vielä luopunut, ihmetellen hänen sydämessään, joka nyt on polku, joka on otettava.

Ole Seurallinen, Jaa!