Luku 10

tyhjä

Golden Warrior

Yötaivaalla, Mayura huomauttaa kaksi tähteä pois, ymmärtämättä niiden suuntaan; Garden of Eden. Nainen tietää, että myyttinen paikka on ja mitä se kätkee ja miettii tuulet kohtalon on muuttumassa.

Samaan aikaan Shoko herää pimeässä luolassa estänyt monet kierteet silkkiä. Sekava, hän yrittää paeta, mutta miehen yritys, on Phonos dryad murha. Phonos ilmoittaa hänelle hänen vangitun alla palatsin Eris ja olla kiinnostunut hänestä kuin se kerran käytetään talon henkeä äitinsä.

Shoko, suututtaa häntä, yrittää lyödä häntä Phonos jotka ovat yllättyneitä, että voit vielä liikkua sen Paralyse Silk, olettaen, että se on kiitos suojelua kankaalla. Mutta elvyttää tekniikka, kangas on vaurioitunut ja Shoko alkaa heikottaa. Hyödyntää tätä, Phonos maku, ennakointi hetki, jolloin hän syö nyt hänen lähelleen, koska se on mitä haluat tehdä, syödä Shoko!

Kultainen valo pysäyttää hänet; Skorpioni Milo ryntäsi auttamaan Shoko!

Milo on hämmästynyt siellä Saintia, kiidätettiin seuraamalla polkua kosmisen ajattelun joka veisi hänet Eris, ei Saintia. Phonos tunnustaa hänelle, on mies, joka viisi vuotta aiemmin estänyt elpyminen hänen äitinsä, Eris, ja myös Shoko muistavat hänet miehenä, joka pelasti hänen siskonsa kanssa.

Glad kostaa potersene, Phonos hänen kimppuunsa, mutta Milo estää hyökkäys vain yhtä sormea, esittelisi Scarlet Needle, joka vaikuttaa hermostoon keskukset hankkia sietämätöntä kipua. Phonos alkoivat syyttää häntä, mutta ei aio antautua ja hyökkäykset hänen epätoivoon Bite! Mutta Milo kontrastit helposti poistaa hyökkäys myöhemmin pistot.

Poistettu vihollinen, Milo on lähdössä, mutta Shoko pyytää häntä ottamaan hänen kanssaan pelastaa siskonsa. Milo, päinvastoin, intiimi lähteä, koska hän on siellä tehtävä, missio, jonka tarkoituksena on poistaa esteitä Eris ja halua!

Temppelissä, Ate kerää energiaa Eris, kun mies on tiedottaa Phonos tappion käsissä kultaa pyhimys. Ate ei ole yllättynyt tästä, mutta reagoi vihalla, kun mies näyttää huolissaan vahvuus Golden Knight. Söi niin chides hänen Ghost Saint, entinen Rigel Orionin Silver Saint! Ritari kokea jäänne häntä, ja sitten vasemmalle huolehtia kultaa.

Vielä den, Shoko on tyytyväinen myös Mii, hänkin tuli hänen pelastus, mutta sen sijaan Mii, Shoko ei halua lähteä siihen paikkaan, mutta haluavat seurata Golden Knight huolissani, koska se voisi johtaa täysin täyttää tehtävänsä , mikä tappaa siskonsa!

Samaan aikaan temppelissä, Milo on vihdoin koittanut, tervehtii Ate, kuka voittaa kahden?

Ole Seurallinen, Jaa!