Luku 3
Kyyneleet

null

Luku 69 yhteensä

Alle kaikkien silmissä Kakalo, Ema veli, tulee takaisin eloon pyörre lava, kipinöitä onnea hänen nuorempi veljensä, varmasti, hänen veljensä hänen vierellään, on helppo syy Knights.

Mutta jotain odottamatonta tapahtuu; Kakalo osuu petos veli Ema!

Kakalo hän teki sen rangaista häntä siitä, että kukisti ritari, ihana veli elämässä, että hän ei ollut koskaan nähnyt häntä toimimaan niin. Samoin Kakalo vapauttaa hänen liekit ja hänen ase lyödä muita haamuja Berserker jopa osoittamaan Knights.

Deuteros vaikuttaa asenne Berserker, ei ymmärrä, miksi hän löi hänen veljensä, heidän veljensä, jotka uskoivat niin paljon häntä. Uudelleen itse näihin tapahtumiin, Deuteros ei ole aivan valmiina väistelee tulinen ase Kakalo, joka seisoo hänen edessään.

Degel voisi puuttua pelastaa hänet, mutta Ema seisoo. Ja kun ritari kysyy häneltä, miksi hän jatkaa suojella hänen veljensä huolimatta siitä, mitä on tapahtunut, Ema vastaa, että hänen on asetelma ja joka ei koskaan lakkaa seuraamaan häntä.

Samaan Kakalo, edessä Deuteros, ihailee tahdonvoima, vedoten siihen, että hän eli kuin varjo asti ja nyt erga taistelussa huolimatta ilman panssaria.

Deuteros vastaa, että hän ei välitä, jos hänellä ei ole panssari, miellyttävä Berserker joka sanoo, että tästä lähtien puhua vain vahvimmat ja hyökkää hänen Kohtuutonta Lava!

Joki lava koskettaa kaikkia, jopa Ema, taas syyttää veljeään lyöty vielä.

Degel ryntää auttamaan Deuteros herkemmin ilman panssareita, luoden esteen jäätä. Mutta lava on liian voimakas jopa jään Degel ihmettelevät, miksi vieläkään ole pystynyt pelastettu Sanctuary. Yhtäkkiä ymmärtää: se on Aspros joka on erotettu koko areena tuo toisessa ulottuvuudessa, joten ne vain kohdata mahtava Kakalo.

Aspros, edelleen laivalla, vahvisti sanat Degel, oli kuljettanut koko areenalla Another Dimension. Eikä vain oppinut kielletty ilman Genro Ken Mao, hän käytti sitä Kakalo, utelias sen tehokkuus on aave hänen kaltaisensa.

Sillä hetkellä, Aspros näkee haarniska valon Gemini vierellään, on hyvä osa kypärä, joka huutaa Deuteros. Aspros kuuluu, paljastui, että ei ole totta, se ei todista mitään veljelleen, mutta sen tarkoituksena on suurin ja tärkein ohittaa. Yhtäkkiä kuitenkin vahvempi valo säteilee rintaan.

Areena, Degel tuntuu aseensa resonoi, niin hämmästynyt, nähdä koko sota Gemini astua areenalle toimitusjohtaja voittaa mitat takia resonanssi haarniska Vesimiehen.

Sitten hänen hämmästyneenä, haarniska asetetaan Deuteros vahvistetaan silmät Degel kuin arvoinen Golden Knight!

Aspros, katsellen kaiken kaukaa, ei yllättynyt, panssari on toiminut hänen halunsa pelastaa veljensä, mutta Aspros ei ole ongelma, itse asiassa se on viimeinen pala hänen suunnitelmansa.

Deuteros tunnustaa yllään haarniska, että hän ihaili hänen veljensä ja nyt, kiitos siitä, seisoo takaisin ennen Kakalo hajottaa aseen kanssa yhdellä iskulla!

Ja "Tämä on vahvuus Deuteros suojattu panssari d'Oro, mutta Kakalo on aina vaikutuksen alaisena Genro ja ei lopeta ennen kuolemaansa tai hänen vihamiehensä; miten konfliktin lopettamiseksi?

Ole Seurallinen, Jaa!