Luku 9

Sydän, joka kieltäytyy luopumasta!

tyhjä

Vahva tuki hänen sisarensa, Shoko hyökkää Eris, mutta laukaus ei saavuta jumalatar. Itse asiassa, kuten Saori ja Mii He huomauttavat, Shoko ei vieläkään pysty hallitsemaan voimiaan, ja siksi se ei voi luoda tekniikkaa. Eris pilkkaa häntä, lyödä hänet, nauraa se, että vaikka hän voisi iskeä vain vahingoittaa kehon sisarensa, ei hänen sielunsa.
Mutta Shoko ei antanut periksi, ja rialzatasi ja päättänyt estää hänen kohtalonsa, yrittää lyödä häntä. Shot puuttuu edelleen voimaa ja Eris pitää nauraa, väittäen, että vaikka lakko, ne jättäisivät ottamatta yksi Shoko.
Uusi hyökkäys Eris on kuitenkin estänyt Saori määritetty ei olla toimettomia. Edelleen vakuuttunut siitä, että ihmisen tunteet sisältävät suuri voima, Saori määritetään puolustaa niitä ja yhdistettynä Shoko, kannustaa häntä soittamaan uudestaan ​​avulla hänen sisarensa, nyt kun hän tulee tukemaan häntä.
Uusi hyökkäys, vahva Kyoko tuki on myös toivottu vaikutus, ja laukaus menee suoraan sielun merkki Eris, joka ihastuu tajuton.
Näyttää olevan tehty, ja Shoko johtaa jo hänen sisarensa, mutta tumman pyörteen oksat kerätä jumalatar impendendo Saintia ottaa se; on Ate, ryntäsi pelastamaan hänen äitinsä!
Mukaan Ate, Eris ei ole vielä täysin herättänyt, joten olen voinut lyödä sitä. Päättänyt viedä hänet kotiin hänen jatkaa, uhkaa kuitenkin Athena, jonka rikos haavoittivat äiti ei jää rankaisematta. Se sanoi, Ate eläkkeelle, mutta Shoko ei ole valmis lähtemään hänen sisarensa uudelleen ja heittäytyy oksilla ennen kuin ne katoavat taivaalle.
Saori ja Mii hätkähtää, Shoko seurasi Eris ja Ate vuonna Eedenin puutarhassa ja Saori tietää kuinka vaarallista se on tyttö ei vielä pysty hallitsemaan voimiaan. Päättänyt pelastaa hänet hänen saintia, Saori haluaisi päästä, mutta Mii pysäkki. Hän tietää, että Saori on heikentynyt taistelussa ja että Galaxian Sodat ovat välitön, joten hän tarjoaa mennä takaisin Shoko, myös lääke ei pysty tekemään mitään. Ja hän vannoo hänen elämäänsä joka ei petä!
Samaan aikaan, Sanctuary, ylipappi on koettu uudestisyntyminen Eris ja päätti lähettää kolme ritareiksi argendo partiossa Eden Gardens tarkistaa. Mutta huoneessa murtuu Milo Skorpioni, päätti huolehtia operaation on jättänyt nuoruudessaan torjua elpyminen Goddess. Pappi suostuu, ja nyt ritari kultaa on menossa temppeliin eripuraa, mitä tapahtuu?

Ole Seurallinen, Jaa!