Esitämme tässä artikkelissa ensimmäisessä luvussa uusi manga Megumu Okada Jakso GA, jonka jälkeen Episode G, joka päättyi viime vuonna (ja joiden lopullinen määrä on tarkoitus julkaista täällä Italiassa). Lehdessä julkaistiin Champion Red, työssä on toinen kuukausi ja pitäisi kertoa mitä tapahtui sen jälkeen loppuun G.
Kuten aina voit löytää full scan ja käännös meidän foorumi

Luku 1
Murderess of Assassins

Vuonna yö, hotelli kaupungin Shinjukun, yksi mies puhuu puhelimessa hänen päänsä, haukkumiset häntä haluavat siirtämään syyn korruption skandaali. Hän on sihteerinä poliittisista eikä ehdi sanoa enempää, kärsivät räjähdyksen. Räjähdys liittyy myös opiskelija, joka oli ohi, pelottaa erottaa hahmo verhottu siteet ei selvitä tulta.
Myöhemmin, SWAT joukkue saapui paikalle tutkimaan kertomukset tämän hupullinen poika, paljastaen että ainoa johtolanka heillä on "S" kuin alkuperäinen syyllinen. Poika, joka kätkee Pandoran lippaan, hahmottaminen Cosmos vihollinen, on valmis poistaa sen.
Samaan aikaan, opiskelija, löytää itsensä maanalaisen, ylistettiin muumio ennen kutsui häntä nimeltä; Yoshino Hino.
Muumio osoittautuu hämmästynyt, että hän on onnistunut näkemään sitä, nykyiset yli 3000 vuotta muodossa henkeä. Muumio paljastaa myös oltava valtuudet tulehduttaa miehiä, joka käyttää valtaa kuin murhaaja ammattilainen. Ei halua utelias noin kiinnitti Yoshino autio metro.
Onneksi Yoshino kuitenkin, mies on seurannut muumio. Hän tietää, että hän on ollut tappaa sihteerin ollessa palkka poliittisen ja ohjaamana pöllö, joka on hänen harteilleen, menivät sinne rangaista häntä.
Muumio jälleen yllättynyt, mutta ei lainkaan halukkaita lyödä, hän hyökkää hänen Spontaani Human poltto! Tekniikka voivat aiheuttaa syttyä itsestään elimistössä mies päästä lämpötila 1000 astetta.
Yoshino on peloissaan nähdä hänen pelastaja kuolee niin helposti, mutta pöllö rauhoittaa häntä, koska hänen poikaystävänsä ei ole tyyppiä kukisti niin helposti.
Kultainen hehku, itse asiassa, mies on vapautettu liekit, paljastaen hänen aseensa ja poseeraa kuin Shura Gold Saint Kauris!
Muumio oli hämmästynyt huomata olemassaolon Knights, mutta Shura väittää, että tuolloin vain seuraa Justice avulla pöllö hänen perämies, että esitetään tavoitteet poistettava, kuten muumio, joka Shura tuhoaa yhdellä laukauksella Excalibur!
Yoshino kiittää hänen pelastushenkilöstö, mutta Shura vastaa, että se on parempi, jos hän unohtaa, mitä tapahtui, yllättävää tulokas.
Poika joka puhui poliisin kanssa, itse asiassa, on vain tulivat Shura kysyä jos todella haluat antaa tytön mennä sen jälkeen, mitä hän näki. Shura, rauhallinen, sanoo olevansa varma vilpittömyyttä tyttö, joka ei petä häntä, ja nähdä pitkä, kysyy häneltä, jos hän on mies, joka Sanctuary on lähettänyt tappaa hänet.
Poika vastasi myöntävästi, kysyä häneltä, miksi hän on mennyt Sanctuary ilman lupaa pappi, selvä merkki pettämistä.
Shura vastaa, että itse asiassa hän edelleen noudattaa lakia, mutta kaveri ei usko, koska hän muistaa hyvät teot menneisyyden Knight kuin murhan hänen vanhempi veljensä. Irtoaminen hänen valepuvussa, poika omana panssari paljastaen itsensä Aiolia, Golden Knight of Lion, joka saapui sinne järjestyksessä ylipappi tappaa petturi Shura!

Ole Seurallinen, Jaa!