Luku 2
Köyhän miehen Toive

Skannaa ja Käännös foorumi

null

Luku 68 yhteensä

On aluksesta, jossa hän nousee alukselle, Aspros muistelen visio nähdä Pizie: hänen Surplice ja silmät verenhimoinen kohdata veljensä pukeutunut Golden Armor!

Voi hyväksyä tällaista näkemystä, Aspros eliminoitu Pizie ilman katumusta, koska tietoinen, että panssarin Gemini valitsi hänet ja näin ollen ole syytä poiketa valitsemallaan tiellä.

Samalla on Arena päätön kummituksia Berseker heränneen animoitu kuolemaa. Ja vaikka Degel tunnista niitä ihmetellen joka pystyi murtamaan sinetti, Deuteros kokevat heikottaa jälkeäkään kosmoksen joka vahvistaa hänen epäilyksensä.

Yhtäkkiä valtava räjähdys musertaa heidät, lyömällä hänen liekkejä. Degel nousee vahvan suojan Armor, mutta Deuteros ole suojattu samalla tavalla, sai vakavia palovammoja.

Niistä huudot Berserker, seisoo mies, pukeutunut haarniska ja laukku täynnä heads heidän harteillaan, tarjosi hänelle kultarahan.

Koska sen ulkonäkö, ja huudot muiden Degel ymmärtää kuka se on: Ema on Jamadhar, joka isoveljensä Kokalo of Buhj edusti ylpeys rykmentin Ares Flame!

Glad on tunnustettava, Ema lanseeraa päätään infuocandole, jonka tavoitteena on Deuteros, kova seisova palovammoja. Mutta päät kiteytyä ennen merkki: se oli Degel chen suojeli häntä, yllättäen häntä vielä epäillä katoamiseen Pizie. Mutta Degel toistaa, että hän uskoo viattomia, ja vaikka vielä halua tietoa häneltä, sillä hetkellä haluaa taistella hänen rinnallaan.

Mutta Ema ei anneta aikaa, kiinni liekit aiemmin estettävä jäädyttäminen Shield Ritari Aquarius. Yllätykseksi Degel kuitenkin sen jään on pahin, koska liekit ovat kuin Ema antaa hänelle jumala Ares eikä jää voi pysäyttää heidät! Hänen toinen hyökkäys kuitenkin haittaavat Deuteros, joka ryntäsi auttamaan Degel, iski se, että luotti häneen. Ja vaikka et vieläkään halua antaa tietoja Pizie, on valmis taistelemaan hänen rinnallaan antaa uuden polun elämässään, erottamalla se, että hänen veljensä Aspros.

Nämä sanat osuma Ema, joka syyttää häntä haluavat muuttaa pois hänen vanhempi veljensä, mitä hän koskaan tekisi. Itse muistan kuinka kauan sitten joutui taistelemaan areenalla kuolemaan ja kuinka hän oli tallennettu hänen isoveljensä Kokalo, jonka kanssa hän on sittemmin jatkoi taistelua johdolla Ares suojella toisiaan. Tämän voi antaa anteeksi Knights of Athena ovat hänelle mestattiin hänen silmiensä edessä!

Jopa enemmän animoitu kuin ennen, Ema hyökkäyksiä samalla liekit että olet uhannut Degel, Tuhkaus Storm!

Mutta liekit eivät päässeet perille: vääristynyt ulottuvuus, itse asiassa, on hajallaan suojella Deuteros. Degel tunnista häntä: se on toinen ulottuvuus, ja tunnustaa myös seuraava isku, Galaxian Räjähdys, joka lyö Deuteros Ema ja ansaitse tunnustusta silmissä Degel olemaan kelvollisia Armor Gemini.

Mutta lopullinen isku Deuteros pysäyttää tulokas; on Kokalo, jonka pää oli jälleen yhdistyneet ruumiin, määrätietoisesti puolustamaan hänen nuorempi veljensä jälleen!

Ole Seurallinen, Jaa!