Luku 8

Skannaa ja käännöstieteiden foorumissa

tyhjä

Kokous

Mii on päättänyt kohdata mitään uhkaa Saori ja hyökkää tulokas hänen potkivat Angel Splash! Mutta Emony on välttänyt hyökkäys ja paljastaa sen Leaf, haarniska Dryadi punainen kuin veri, näyttää Emony of Malice, sitten hyökätä hänen Nightmare Scheme!

Sadat perhosia ympäröivät ruumiin Mii, mutta eivät ole perhosia, ne ovat todella lobelia kukkia, jotka ovat juurtuneet sen kehon prosciugandole energioita. Vaikka Mii alkaa tuntea vaikutukset hänen aivohalvauksen, Emony pilkkaa hänen luottaa Athena, jumalatar niin heikko kärsii painajaisista. Tämä ravistelee Mii, päättäneet puolustaa Saori, joka, vaikka yksi sen heikkouksista, jolloin se hänen kaikki ihmisten rakkautta. Armed tämän tietoisuuden, rikkoa hyökkäys Emony ja lyö häntä hänen Taivaan Maelstrom!

Samalla Jabu voitti Toki ja on menossa sen valmiiksi, jos se ei väliintuloa Saori, joka toivottaa poika oli kuolemassa syliinsä, pahoitteli kärsimystä hän oli siedettävä. Rauhallisempi, Toki sammuu syliinsä, kun hänen ruumiinsa lakkaa kymmeniä kukkia. Mii, joka tapahtui vain sanoo, että he ovat lumikelloja, ja että kukkien kieli merkitsevät toivoa. Saori, itse asiassa muistuttaa sadan pojat lähetettiin hänen isoisänsä tulla pyhimys, ja se, että monet heistä, kuten kärsimykset, ei voinut auttaa, mutta takertua toivoa, mutta koska siemenet Eris, vaikka yksi pieni heikkous voi laskeutua niitä käsissään kuin köyhät Toki ja tämä ei salli sitä!

Mutta ääni pilkkaa ilmassa; Eris on, heräsi ruumiin Kyoko!

Eris Athena pilkkaa hänen heikkous, muistaa, milloin suljettu kultainen omena kädessään rajoittamista galaksin. Mutta nyt se on palannut, nimeltään kaoottinen aikakausi miesten valmis hallitsemaan niiden heikkouksia. Jabu yrittää pysäyttää häntä, mutta on nopeasti kaatoi jumalatar, joka sitten tekee saman kanssa Saori, että vielä ei ole täysin herännyt, ei voi vastustaa hänen valtaansa. Eris joten suunnitelma tehdä hänen vanki hänen temppelissä, kuluttaa energiansa ansiosta kultainen omena.

Taivaalta, mutta se tulee niin auttava käsi odottamaton meteori; Shoko on, sinkosi sinne Mayura jotka pitivät vaaraa Athena! Shoko ei ole vielä valmistunut hänen oppisopimuskoulutus, mutta on nyt taas ennen hänen sisarensa, jonka omistaa Eris, joka ei tunnista sitä. Mutta kokous epäonnistuu hedelmiä, toteemi Equuleus, itse asiassa, resonoi kosmoksen Kyoko, joka herää vastustavat Eris, se ei tunnu aivan herännyt.

Syvyyksistä hänen sielunsa, Kyoko tekee hänen sisarensa taistella ja kiitos Cosmos, apua ensimmäistä kertaa käyttää panssarin Equuleus!

Heikkeni, Eris toimii, kun Kyoko edelleen yllyttää sisar, joka, ymmärrystä, lupaa suojella Athena!

Ole Seurallinen, Jaa!