Luku 7

Skannaa ja vuoropuheluja Forum
tyhjä

Vice ja Virtue

Saori on unelma siitä menneisyydestään elämäänsä Athena, joka hallitsi pyhäkkö ritarit, mutta tämä unelma tunkeutuu Eris, viittaa siihen, että se on turha varoittaa ihmisille, koska ne ovat aina ristiriidassa, niin voisimme yhtä hyvin nauttia esityksestä Taivaasta. Saori vastaa, että hän tulee aina taistella niiden rinnalla, mutta Eris pilkkaa häntä, koska itse asiassa hänen kätensä ovat hiestä veren kuolleiden ritarit hänelle.

Saori herää painajainen, uupunut ja huomaavainen hänen kohtalostaan.

Muualla Shoko on edelleen vankina siemenet pahan kukassa kiitos hänen toiveitaan. Mayura, pysäyttää häntä, lyö häntä hänen tekniikkansa Hisen Hajakuchôsen, joiden kanssa karkottaakseen pahoja. Mutta seurauksena hänen kohtalonsa, Shoko voi silti päätyä saaliiksi pahaa vangitsee hänet Bangôsenseki, rock-sinetti pahan.

Sisällä Shoko kärsii, ihmettelevät, miksi he eivät voi olla haluja, tässä pääkalloja tervehtivät toisiaan, koska he tunnustavat sen paha henki heidän ikäisensä. Shoko on olemassa ja, muistaen uhri hänen sisarensa, hän tajuaa, että hänen kohtalonsa ei ole kirjoitettu, ja hän tekee sen. Näiden tunteita hänen sydämessään, pyyhkäisee pois pahat henget ja pääsee eroon kiven.

Mayura onnittelee häntä siitä, että voi käyttää yksi Cosmos, tämä johtuu siitä, et halua muuttua positiivinen vakuuttunut, että voi antaa miehille suurvalta. Mukaan lukien tämä edes Mayura Shoko voi kääntää omaa kohtaloaan ja auttaa sinua tekemään sen!

Villa Kido Saori Mii välittää kuka näkee hyvin väsynyt, kysyy onko kyse valmistelut tulevan Galaxian Wars, mutta Saori ei vastaa.

Ulkopuolella pieni Emony toteaa Saori, haluavat nähdä vannonut vihollinen äitinsä. Ei harkitse se iso vaara päättää kuluttaa aikaa pelaamalla hieman "hänen kanssaan, kiitos siemen pahuuden jotka on noin kukkia.

Suulla huvilan, Jabu pysähtyi kaveri, joka on tulossa, tunnustaa hänet Toki, yksi sata lasta, jotka haluavat hänet lähetettiin ympäri maailmaa tulla ritareita. Jabu tervehtii häntä iloinen nähdessäni hänet ja kysyi häneltä, mistä hän sai panssari. Mutta Toki saanut mitään haarniska, ja täynnä vihaa säätiön siten, että se kärsi muutettu jumalatar Eris syntynyt uudelleen hänen aave!

Jabu, sitten hänen kimppuunsa puolustaa itseään, mutta Toki saa helposti, sanomalla, että hän oli saanut enemmän virtaa kuin pyhimys.

Samalla Emony olet nauttia näyttää, kun hänen takanaan näkyy Mii joka löysi sen. Emony ei hämmentynyt on löytää itseään vastaan ​​piika, mutta Mii osoittaa pois hänen aseensa valmiina taistelemaan kaikin voimin!

Ole Seurallinen, Jaa!