Luku 6

Keskustelu Forum

tyhjä

Siemenet of Evil

Shoko herää, sekava, luolassa, seurassa Mirai ja Shinato jotka esittelevät opettaja; Mayura.

Mayura oli pyhimys, mutta tuntemattomasta syystä se on nyt supistunut vihannesten pyörätuolissa, pystyi puhumaan vain kosmoksen käyttämällä sitä fasaani.

Mayura Shoko kysyy, miksi hän haluaa tulla Santia, ja kun hän huomaa, että se on vain pelastaa siskonsa varoittaa hänelle halun voima. Ratsastajat eivät seuraa henkilökohtaisia ​​etuja, mutta yhteistä hyvää, useimmissa haluja voi johtaa ahneus ja ilkeys siihen, jossa tyttö on sidottu, koska jumalatar epäsopua.

Samaan aikaan temppelissä, Ate huomauttaa Kyoko, vangittu sisällä iso puu odottaa heräämistä Eris sisällä hänen.

Pikkusiskonsa Emony pysähtyy valittavat tarvitse odottaa heräämistä äiti ennen kuin menee teoiksi. Hänen veljensä Phonos suostuu, aikoo huolehtia ratsastajat kärsi lahjaksi herääminen äiti. Mutta Ate on eri mieltä, tietää, että Athena on kaukana pyhäkkö tuolloin säännellään petturi, ja hän tietää, että pian sisäinen sota ravistelee joukkoon ritareita, ja vasta sitten puuttua.

Samaa mieltä tästä, kolme osallistua kukinnan siementen pahuuden puusta ja ympäri maailmaa tuottaa uusia konflikteja.

Sanctuary Milo Scorpion todistamassa syksyllä siemenet maailman, ja hänen kanssaan Aiolia, ja molemmat kokevat vaara, mutta he tietävät, että he eivät voi liikkua ilman järjestystä ylipappina vaikea saada.

Saori Mii ja myös nähdä siemenet syksyllä, ymmärtää, mitä ne tarkoittavat. Ja Mii lisäksi tähän huoleen, ilmaisi myös huolensa siitä, että hänen tyttöystävänsä Katya, jotka ovat jäljittää.

Samaan aikaan Shoko ja toiset menossa syömään, kun yksi niistä semi osuu Shoko animointiin hänen tummat haluja käyttää panssari on voimaa pelastaa Kyoko. Mayura kuulee ja pysäyttää hänet, varoitus hänelle, että jos hän yrittää syövyttää pyhä haarniska hänen ilkeys, on pakko käsitellä sitä.

Ole Seurallinen, Jaa!