Luku 68

Skannaa ja vuoropuheluja Forum

tyhjä

Lähettiläät

Seitsemännessä, Dohko torjuu hyökkäykset Tenma ja Shun, päättänyt olla jäljittää hänen askeleensa, mutta jotain muuta on menossa häiritse häntä. Hänen talo tuli, itse asiassa, käärme, ja ratsastaja ymmärtää mitä se tarkoittaa; Suikyo pelot ovat toteutuneet ja hän ei tiedä mitä tehdä nyt!

Samaan aikaan, Ikki menee yhdessä viidennen Death Toll, silti sotkeutua pallo ja nauttia oleskelu siellä. Jopa tiensä tunkeutuu käärme, huolimattomasti poistettu Phoenix, pelossa syöpä, joka tietää mitä se on edustettuna.

Mutta Ikki ei välitä ja esitetään Kaiser, pitäjä Fifth House, pelotteluun hänen leijona Goldie.

Aluksi sillä välin, Shion mielestä jotain on tapahtumassa, ja itse asiassa, käärme on myös läsnä hänen edessään. Hän on lähettiläs Golden Knight Ophiuchus, aikeissa palata ottamaan Athena pään ja vie apua Oinas, joka torjuu suuttumusta. Mutta käärme vaatii, koska ritari Ophiuchus on jumala niin paljon kuin Athena ja ei pysäytä mikään!

Ole Seurallinen, Jaa!