Luku 3
Bow ja Rope

Keskustelu Forum

tyhjä

Luku 65 yhteensä

Oracle kertoo Sisyfos, että jos hän haluaa lukea käsikirjoitukset tulevaisuudessa täytyy ensin voittaa hänen pimeä puoli, syntynyt syntynyt nimenomaan käsikirjoituksia, jotka ovat Jousimies itse puuttua suunnitelmat Athena, satuttaa häntä ja hänen seuralaisensa, ja lopulta saatiin pahaan.

Sisyfos voi uskoa sitä, mutta ei ole aikaa kumota Oracle, kuten Dark Archer hyökkää häntä hänen nuolet pimeyden. Relentless, Jousimies pitää lyödä ilman, että hetki hengenvetoon, mutta Sisyfos ei halua uskoa, että hän edustaa tulevaisuutta ja hyökkäsi häntä hänen Cheiron Light Impulse!

Hyökkäys näyttää olevan vaikutusta ja Sisyfos, uskon hänen seuralaisensa, hän johtaa Oracle valmis kieltää sen, mutta Jousimies on esitetty Tumma uudelleen ennen syyttäen häntä hänen heikkoutensa vuoksi all'affidarsi aina muille. Sen sanottuaan hän kiskot vastaan ​​tumman version Cheiron.

Sisyfos, sijoittaneet isku, muistaa kun hän tapasi ensimmäisen kerran löytämässä Ilias olla hänen velipuoli. Tuolloin hyökkäyksessä Musta Saint, Sisyfos aikoi tukea jotkut hänen ystävistään loukkuun tulipalon, liian heikko vetää pois, mutta päätti suojella heitä, oli tallennettu vallasta Ilias. Sillä hetkellä se syntyi hänessä halun saada voimaa Knight suojella kaikkia niitä, jotka olivat rakas hänelle.

Vahvisti tämän muistaa, Sisyfos taas edessään hänen pimeä puoli, joka vielä syyttää häntä hänen epäilyksensä ja uhkaa häntä mustaa nuolta Jousimies. Sisyfos vastaukseksi Golden Arrow mutta epäröi pelossa ei onnistunut. Ääni kehottaa häntä etsimään omaa tietään ole silmiin vaan sielu, etsien hänen polkua seurata. Sisyfos, sulkemalla silmänsä, hän näkee sen, polku rytmittävät hänen joukkuetoverinsa, ja on tietoinen siitä tiellä, jonka hän on valinnut ei ole vaikeaa, ei pidätellä, peläten, että muut saattavat olla Jousimies eteensä. Vahvempi kuin, että hän viskaa nuolta kukistamalla tumma Jousimies, joka kehui hänen tahdonvoimaa.

Sisyfos, eivät kuitenkaan ole aikaa nauttia siitä, koska Ilias, merkinnän tekijä, joka on kannustanut, seisoo ennen lopullista kysymys; Jousimies olisi valmis luopumaan panssari vetäytyä rauhallinen paikka hänen kanssaan?

Ole Seurallinen, Jaa!