Luku 5

null

Vuori Togakushi

Mii heiluttaa Shoko, päätti jättää tulla Saintia. Mii Togakushi lähettää sen vuorelle, jossa hän on mestari pyhimys ja varoitukset; polku tulla ritari on erittäin kova ja potentiaalisesti tappava, tavallisemmin se kestää viisi vuotta tullut yksi, kun taas Shoko täytyy tehdä se nopeasti. Mutta tyttö on ratkaiseva, eikä alas, heiluttaen hymyilevä Mii, joka on edelleen huolestunut hänen.

Shoko saapuvat vuori, tunne rauhaa, että vallitsee siellä ja valittavat paino rinnassa haarniska, jonka tehtävänä on Saori ansaita sitä. Matkan aikana on yllättynyt kaksi kaveria, Mirai ja Shinato, oppilasryhmille joka estää kulkua. Ilmeisesti opettaja ei muodosta ritareita ja pojat eivät ymmärrä, miten hän voi, ei pyhimys, hallussaan aarrearkun. Shoko paljastaa, että se oli Saori, että Athene antoi sen hänelle. Mutta lapset eivät usko, Athena on Sanctuary ja Saori eivät tunnista tätä sinänsä, joten hyökkäys vie lipas. Mutta Shoko kiipeää portaat, joilla ne heitetään, päättänyt ottaa takaisin, mikä on hänen!

Saori puolestaan ​​saa Jabu, joka juuri palannut Algeria mistä hän sai rinnan Unicorn, valmis näyttämään taitojaan tulevassa Galaxian Wars!

Jopa Mii, joka tuli, Saori täyttää hänet ja kysyy, hän on yksi sata lasta lähetettiin ympäri maailmaa. Saori nyökkää, niin paljastavaa, että voimankäyttö on johtanut yhdeksänkymmentä heistä, sitten kun Mii ilmoittaa lähdön Shoko, hän myös välittää hänen turvallisuudesta annettuja suuria vaikeuksia tulossa ritari. Mutta ei voinut kieltäytyä pyynnöstä tyttö, koska hän kuuli, että tuli sydämestä, ja tämä ei voi kiistää Saori ihmiskuntaa.

Samaan aikaan, että jalka vuoren, Shoko verrattavissa Mirai, joka on päättänyt poistaa arkku kieltää kulkua. Tyttö ei anna periksi, vaikka etene taas heikentää laukausta kaksi poikaa.

Lisää yli, temppeli, ja Mirai Shinato he toivat mukanaan aarrearkku Equuleus, josko heillä ole liioiteltua tytön kanssa, mutta Shinato ei ole huolissaan, vaikka heikko kukaan ole kuullut kosmoksen sisällä hänen, ja se ei todellakaan ole tappanut häntä mutta silti mietin, miten hän voisi olla aarrearkku.

Heidän suuri yllätys, Shoko on tullut temppeliin, vaikka nujerrettu haavoista ja vielä yllättäen, tulee niiden opettaja, päätti antaa tilaisuuden tyttö. Shoko voi tulla saintia?

Ole Seurallinen, Jaa!