Otetun kotona, kiteytämme täällä luvuissa viimeinen osa Seuraavaksi muistaa, että Italiassa on juuri julkaissut tilavuus 5 muokannut J Pop.
tyhjä

Yhteenveto


tyhjä
Meille jäi Hyoga ja Shiryu nivelten menneisyyteen, lohikäärme välittömästi kohdatessaan nuorempi versio hänen opettaja ja ilmestys kolmastoista ritari kultaa Ophiuchus. Vuonna yhteenotto Shijima ja Carinale kolmastoista, saamme perusasiat tämän ritari aikaan myyttejä, oli kolmastoista ritari kultaa suurvaltojen, hänen valtansa on niin suuri, että hän tuli uhmata jumalia, jotka varten Vastauksena kukisti poistamalla jälkeäkään hänestä tarinan kuin tähdet.
Vaikka tässä Marin kasvot riivatun Shaina hallinnassa voittaa sen viimeisen Dohko anna tuleva opiskelija pidemmälle seitsemäs talossa vain löytää itseään nyt koettelemasta Suikyo, mutta päätti ottaa Athena pään, vaikka se tarkoitti tappamista "ystävä aikaa!

Samalla Tenma ja Shun tuli kuudes talo, jossa ne pysäytetään hänen puolustusmekanismi, henki Shijima näyttää sivuuttaa niitä maailman hiljaisuuden, mutta yllättäen tulee heille auttavaa kättä, henki Shaka, myönnetty hänen verensä läsnä nell'armatura Andromeda!

tyhjä
Yllättynyt saapuessa Golden Knight myös pystyä ylittämään kuolemaan, kaksi pronssia ei voi kuitenkaan vastustaa Shijima kuitenkin, että hyökkää hänen tulevaisuutensa seuraaja. Shaka vastaa omalla Tembu Horin aiheuttaen kauhea räjähdys. Molemmat ritarit neitsyt käyttävät suurimman osan toimivaltaansa, Shijima avasi suunsa ja silmänsä Shaka. Toimivaltaansa säteilee Ungyo, ääni lopussa maailmankaikkeuden ja Agyo, synnystä, luoda jotain vastaavaa Big Bang, joka synnytti maailmankaikkeuden.
Shun yrittää lopettaa taistelun laittoi itsensä keskeltä, tulossa tunnustettu suun Shaka, seuraajana kangasta Virgin. Shijima pysäyttää hyökkäyksen vakuuttunut hyvyydestä tunkeutujia ja kehuu hänen seuraajansa hänen uskomatonta voimaa.

tyhjä
Hyökkäys on kuitenkin heikentynyt ratsastaja kolmannentoista, joka on nyt armoilla ritari kalaa. Samaan aikaan, seitsemäs, taistelu raivoaa välillä Garuda ja Libra, jossa Dohko kuka voi vastustaa iskuja hänen nyt loppuun edellisestä taistelee. Dohko muistaa hetkiä viettänyt hänen ystävänsä aikaan koulutuksen ja silti voi ymmärtää, miksi se on yli puoli Hades. Suikyo, ei kuitenkaan ole sillä tuulella puhua ja vapauttaa hänen tehokkain tekniikka kahakoivat Sata Dragons Vaaka! tyhjä Samalla pappi johtaa kardinaali päämiesten kanssa Shijima ja Cardinal, mutta se on vain temppu, jolla ratsastaja, joka putosi kaislat takaisin kolmastoista, jossa Shijima herää seurassa lapsi, on Athena, menestys osittain kääntää vitsi Chronos ja nyt valmis täyttämään tehtävänsä!

tyhjä Kaksi tukitaan ritari kala, joka, vaikka edessä Athena kieltäytyy tunnustamasta hyökkää. Mutta Saori helposti hylkii hyökkäyksiään kanssa Shijima kukistaa hänet ja menossa exit.
Samaan aikaan, kuudes talo, Shun ja Tenma ovat elpyneet löytää kangas kuppi ja menossa seitsemäs, jossa uusi kohtaus seisoo heidän edessään; Dohko joka laulaa runon menehtyneen toverinsa. Suikyo on kuollut!

Ole Seurallinen, Jaa!