Luku 64

Keskustelu Forum

tyhjä

Shabadabada (....)

Vermeerin Griffin ja hänen joukkonsa ovat edellä kaksi Saint ja Cancer jo tietää mitä tehdä muuttaa lipun kulkee jälleen puolella Hades!

Ikki on järkyttynyt ja ei hyväksy selitystä Cancer joka haluaa olla puolella vahvin, niin valmistautuu kohtaamaan peikko, helposti pyyhkiä pois kuusi vanavedessä tuomioistuimessa. Vermeer on hämmästynyt vahvuus ratsastaja, mutta ei usko häntä, kun hän sanoo olevansa tulevaisuudesta ja vangitsee hänet hänen Cosmic Marionation valmis rikkomaan hänen kaulaansa! Mutta Death Toll tunkeutuu, etsien käsitellä ritari kuin testi uskollisuuden ja lähettää sen toiseen ulottuvuuteen hänen laukaus, Shabadabada ...

Vermeer on tyytyväinen ja velvoitetaan saattamaan hänet kaksitoista taloa of Cancer. Death Toll suostumus ennen kuin pyydät meitä arvioida, mikä olisi Omertan kanssa arkun .... tuomioistuin ansaan?

Ole Seurallinen, Jaa!