Luku 2
Oracle

Keskustelu Forum

tyhjä

Luku 64 yhteensä

Sanctuary, Sage drew juuri investoinut antaa tehtäväksi Sisyfoksen mennä Oracle Delphi, jotta chidere jumalia tuloksesta seuraavan pyhään sotaan. Mutta tämä on osa suunnitelmaa Ilias testata Sisyfos jotta kukistaa pimeälle puolelle. Sage vieläkään täysin käsitä valinta Lion, mutta hän ymmärsi hänen sairautensa keuhko kysynnän selityksiä Silent Knight Gold.

Vaikka Sisyfos on suunnattu ulos pyhäköstä, hän kuulee ääniä muiden oppisopimuskoulutuksessa, jotka eivät ole yllättynyt hänen virkaan, ei niinkään hänen kykynsä, vaan uskovainen veli suositellaan Ritari Lion. Suututtaa, mitä oli pian rauhoittanut Rasgado ja Aspros jotka täydentävät toisiaan jälleen saavutettu tulos, luvaten, että he saavuttavat pian.

Rohkaisevaa, Sisyfos saavuttaa Delphi, jossa metsä on hyökätty jotkut susien joka laskeutuu tahattomasti. Sudet ovat suunnattu Oracle, kertoo kuinka Alkes, nykyinen Oracle hän esiintyi myös varjolla susi. Excusing tapaus, Alkes tarjoaa tietä yhdessä ystäviensä kanssa. Ihmeekseen, itse asiassa, Sisyfos täyttää Rasgado ja Aspros heidän panssari!

Kaksi selittää häneltä on sijoitettava ja ovat seuranneet häntä tehtävän, ja sitten yhtäkkiä kimppuun väkivaltaisesti. Sisyfos on hämmästynyt, ihmettelevät, onko harhaa. Mutta nämä kaksi eivät jätä aikaa tehdä muita, alkaa suihkussa hänelle iskuja ja syyttää häntä hänen luonteensa, jonka ne eivät panssari hän pukeutuu.

Ilias vielä muistelen Sanctuary viimeiset sanat ylipappi ja varmistuu itse aikomusta osallistua veljensä parantamiseksi, jotta osaa pyhään sotaan, että hän ei voi enää suorittaa.

Vielä kourissa taistelu kahden, Sisyfos yrittää reagoi, kun löytää itsensä ympäröi niin monet, jotka vaativat haluavat normaalia elämää sen sijaan, että Knight. Sisyfos olisi vaientamaan ne, samalla väkivaltaisesti hyökkää kaksi seuralaisia. Päättänyt todistaa, että pasta on tehty, nuori Jousimies vastaukseksi sen tehokkaampi laukaus peruuttamalla illuusio.

Uusiutua Alkes vahvistus siitä, että kaikki oli harhaa testata häntä, ja nyt kun hän on läpäissyt, on valmis näyttämään hänelle tulevaisuudessa.

Temppelin sisällä, edessä todellinen muoto Alkes, Sisyfoksen näkee itsensä Surplice häntä. Miksi tämä visio nähdä Oracle, Jousimies ohi pahuuden voimia!

Ole Seurallinen, Jaa!