Tässä kuussa lehden dell'Akita, Champion Red, ovat nauttineet juhlia neljäskymmenes vuotta hänen isänsä uran Saint Seiya. Tapahtumaa varten käynnistettiin uusi manga "Kurumada Suikoden - Hero of Heroes" crossover päähenkilöt kuuluisimpia teoksia mangaka, sekä kaksi erityistä lukua spin-off kuuluisin, tai Episode G ja Lost Canvas, joka siellä mennään lyhyesti tiivistää.
nullnull

Menetetty Canvas

Olemme hetki ennen lähtöä armeijan Jamir, jossa Aiakos ja hänen laumoittain hyökkäsivät pyhimys puolustamiseksi Ship of Hope. TENMA kaislat alkaen Sasha vauhdittaa se jättää mahdollisimman pian, mutta hän viipyy katsot pyhäkkö, mietin kun hän näkee hänet uudestaan. Ymmärtäneet tämän, Tenma hidastuu, katsellen häntä ja muistaa kaikki menneisyyden hetkiä lapsuudesta, jossa molemmat taistelivat mitä he ajattelivat oli oikeassa. Ja olen valmis tekemään sen uudestaan, tällä kertaa pelastaa Aaron, maksoi mitä maksoi!

Episode G

Lythos innokkaasti odottaa kotiinpaluu viidennen Aiolia, joka on laatinut välipala. Ritari tulee yhtäkkiä maistamalla ja pyytää muita. Syy tähän, ja sen puuttuminen on tehtävä, joka on juuri valittu; täytyy mennä Japaniin huolehtia joidenkin ratsastajille, jotka kapinoivat klo alttari ...

Ole Seurallinen, Jaa!