Luku 4
Kohtalo

Skannaa ja vuoropuheluja Forum

tyhjä

Aiolos, Golden Knight, joka onnistui pelastamaan Athena kapalot vuonna elinkustannukset, on ylittänyt kuoleman auttaa jälleen hänen jumalatar. Saori kuulla häntä, mutta silti heikko, ei voi luovuttaa, jos hänen soturit jatkaa taistelua jopa kuoleman jälkeen. Avulla Jousimies, Saori Ate hyökkäyksiä vihdoin hälventää se siitä paikasta. Dryadi osuu valonsäde, mutta ei aio antautua heilautuksella kätensä, tarttuu Shoko, valmis tekemään astian äitinsä!
Sijoittaneet isku, Shoko on takauma, kun hän oli lapsi, tuolloin hän oli surullinen, koska hänen mielestään huonompi sisarensa ja uskoi, että hän ei halua pelata hänen kanssaan. Näin päättyi tumma puutarhaan, jossa nainen lupasi rauhoittaa hänen tuskaansa antaa omena. Mutta Kyoko tuli juuri oikeaan aikaan, koska Apple oli demoninen, sekä sen omistaja yritti vallata ruumiin lapsi, turhaan suojattu sisarensa. Onneksi heille, Golden Knight puuttunut helpotus, Milo Skorpionin! Hänen ansiostaan ​​nainen hakattiin ja Shoko säästää, mutta ritari varoitti hänen sisarensa, että heidän kohtalonsa ei ole tehty, ja Kyoko sitten päätti tulla saintia suojella hänen pikkusisko.
Back in hetkellä näemme Kyoko lupauksensa, että voimme puuttua riitti paikka joille kohtalo sisarensa. Niinpä alle hämmästynyt katse Shoko, Kyoko katoaa tulossa uusi elin Eris!
Saori asiakseen jokainen synti, luvaten säästää Kyoko kaikki hänen voimansa, mutta Shoko tämä ei riitä, hän ei aio odottaa sisarensa pelastua, hän tekee niin, koska uusi saintia of Equuleus!

Ole Seurallinen, Jaa!