Luku 3
Dryadi Ate

Kuvat ja dialogit foorumissa

null
Kyoko, vartija, kärsi hyökkäys pään dryads, finendone tappion. Sisällä talossa, joka on Shoko Mii taistella dryads, jossa Mii joka voitti ansiosta puolustava este. Mikään ei voi kuitenkaan vastaan ​​pomonsa, Ate tytär Eris, tullut itse ottaa ruumiin Shoko. Mii kasvoja, mutta sen puolustava seinä voi tehdä mitään voimaa vastaan ​​Ate. Edes saapuminen Kyoko, jossa suurin ilo Shoko selvisi ensimmäisen hyökkäyksen, voi tehdä mitään, ja kaksi saintie ovat armoilla voimaa vastustaja.

Saori tulee heidän avukseen, nyrkillä vuonna valtikka Athena, päätti antaa manforte hänen sotureita ja puolustaa Shoko. Ate on yllättynyt, ei vain hänen tahtonsa taistelunhaluinen, mutta erityisesti hänen heikkoutensa. Tunnustaa, itse asiassa Saori epäilyksiä ihmisluonnon jotka rajoittavat voimaa. Huomattuaan, että Athena ei ole vielä täysin herännyt ja heikkous hänen sotureita, Ate on onnellinen, koska ei ole parempaa aikaa heräämisen hänen äitinsä, joka voi hyvin hallitsevat kiistämätön maailman.

Tytöille näyttää siltä, ​​että ei ole toivoa, mutta kevyt ryntää niiden pelastus. Ja "aarrearkku kultainen haarniska Jousimies! Aiolos on jälleen kerran ylittänyt esteet kuoleman puolustaa jumalatar! Onnistuuko se?

Ole Seurallinen, Jaa!