Luku 2
Saintie Athena

tyhjä

Skannaa ja vuoropuheluja Forum

Sho on järkyttynyt tunnustamasta hänen sisarensa Kyoko vuonna soturi haarniska tulevat puolustustaan. Kyoko on itse asiassa Xanthias on Equuleus ja helposti voittaa Driade sen ryuuseiken, sitten halata hänen sisarensa. Dryadi, ei kuitenkaan ole kuollut, vaan hän ajattelee saapuminen ajoissa Mii joka näyttää saintia delfiini, jolloin se armonisku. Yhdessä hänen tulee Saori esitetään myös jumalatar Athena, joka on Mii että Kyoko velkaa kuuliaisuus. Saori vilpitön edellytykset Shoko ja kutsuu häntä viettää yön kotonaan niiden suojelua. Kuinka sitten todistaa Mii, Saori on huomannut, että Shoko on suunniteltu mukautumaan hengessä Eris, ja että hänen dryads hyökätä yönä tätä tarkoitusta varten. Shoko halaa siskoaan, vihdoin ymmärtää, että hänen opiskelu oli itse asiassa tulisi un'addestramento saintia. Myöhemmin, päivällisellä, Mii selittää todellinen rooli saintie. Kuten pyhimys suojella Athena vihollisilta, mutta edes he tekevät, toisin kuin papittaret joka on salata naiseus on maski, niiden ei ole pakko tehdä niin. Koska henkilökohtaiset palvelijat jumalatar, hänen viimeinen näytös turvana toimii yli 12 koteihin. Shoko on yllättynyt, mutta joka toinen kysymys pysäytetään saapuminen dryads, hän päätti ottaa tytön. Mii seisoo puolustustaan, mutta Shoko ei aio jäädä sivussa katsomassa ja valmistautuu taistelemaan. Mii ei yllättynyt, ei niinkään halu taistelunhaluinen tyttö mutta mitä hän kokee näyttää mahdottomalta, mutta Shoko näyttää heränneen kosmos!

Ole Seurallinen, Jaa!