Luku 1
Shoko ja Kyoko

tyhjä

Unessa näemme komeetta inhottaa, vankila hengen Eris, lentävät taivaalla ja siivekäs käärme jahtaa pikkutyttö saapumiseen asti kultainen ritari hänen avukseen. Shoko herää painajaisesta, työntäen hänen isänsä tuli hänen huoneeseensa hän herää. Ja "aamulla ja sen jälkeen tavallista karate koulutus isänsä kanssa, Shoko on aamiainen muistaa kuten aina hänen isosiskonsa Kyoko, peli viisi vuotta sitten ja opinto-ohjelmaan säätiön Kido.

Koulussa Shoko löytää ulos ystävä, joka Saori Kido, perustaja ja puheenjohtaja tehokkain Aasiassa, joista koulu on osa, tulee se päivä osallistua opetukseen, joiden kattamiseksi oppivelvollisuuden luona kotimaassa. Saori, työskentelee järjestämisestä Galaxian Wars, ei ole kiinnostunut seuraamaan oppitunteja koulun, mutta lailla määrätä, ei voi tehdä toisin. Shoko, löytää missä hän on, hän ryntää päistikkaa yläsalejansa kysyä hänen sisarensa, mutta ovi on Mii, sihteeri Saori, joka estää kulun ja työntää sen pois kamppailulaji tuntematon tyttö.

Ei voi jatkaa, Shoko, me luopua tällä hetkellä tulossa ulos lounaalle, ajattelu löytää tapa tuoda Miss Kido. Sillä hetkellä, kaikki hänen seuralaisensa nukahtaa ja outo nainen ilmestyy hänen eteensä. Nainen näyttää dryad, joka tuli hakemaan hänet hänen äitinsä nimi Eris, jumalatar eripuraa, koska ruumis Shoko on tarkoitettu talon hengen jumalatar! Shoko yrittää kapinoida, mutta dryad on liian vahva hänelle, yhtäkkiä, vaikka tyttö haarniska saapuu hätiin. Shoko voi uskoa tunnustaa tyttö, se on hänen sisarensa Kyoko, Santia of Equuleus, tule puolustamaan sitä!

Skannaa ja FanTraduzioni on Forum

Ole Seurallinen, Jaa!