Luku 5
Siemenet ovat Future

Keskustelu Forum tyhjä

Luku 62 yhteensä

Rasgado on kerännyt lupaus Cor Tauri, ja täynnä hänen toiveitaan, hän hyökkää kauhea uusi tekniikka, Titanin Nova! Cor Tauri ja Giant on haudattu sisällä tulivuori, jossa Enceladus mietiskellen kostoa. Niistä rauniot, Rasgado on visio kukkainen niitty: se on sielu Cor Taurin joka osoittaa kukkia, jotka hän on suojellut sukupolvien ajan ja jotka uskottu häntä jälkeen palasi Eurooppaan. Rasgado samaa mieltä, päättää tuolloin, että hän olisi elänyt kuin jättimäinen tähti, sillä tähti Aldebaran!

Selinsa päättyy hänen tarinansa toteamalla, että sen jälkeen, Rasgado oli huolehtinut hänen ja muiden lasten kanssa, pitää kuitenkin valitettavana, kuolemaansa taistelussa ja peläten sama kohtalo Teneo.

Nuori sonni on itse asiassa alkaa Enceladus. Vaikka ruumis Giant on suljettu, laukaus voinut tehdä saman hänen hengessä, että käyttävät valtaa sydämen dell'Ichor Cor Tauri on rakentanut uuden elimen kanssa edelleen automaatit. Päätti käyttää valtaa Zeus dell'Ichor vapauttaa hänen ruumiinsa ja tulee vahvempi, päin nuori sonni tempestandolo laukauksia, kostoksi edellisen Knight, joka oli sinetöity. Teneo on armoilla vihollinen, koska se ei ole torjua hänen uskomatonta voimaa, mutta ei halua luopua, vaikka se tarkoittaa menettää yhden elämän. Sillä hetkellä, panssari näyttää hengessä Rasgado kehumalla ja kehottaa ihmisiä antamaan parhaansa. Vahvistaa henki mestari, Teneo veloittaa eteenpäin kaikki voimassa olevin toimitusjohtaja lyödä jättiläinen ja repiä sydän Cor Taurin ja Ichor jolla hän oli elpynyt. Ilman sitä, Enceladus on menetetty ja voitto nuorten Knight.

Klo pyhäkkö, Selinsa odottaa paluuta hänen ystävänsä, Shion liittyy häntä antamalla uutisia hänen voittonsa. Kuin hän juoksee myönteisesti hänen ystävänsä, Shion kertoo kuinka Teneo on lähestynyt vahvuus mestari, ja se on turvallinen, varmasti pysty vastaamaan hänet jonain päivänä tulossa suuri ritari.

Ole Seurallinen, Jaa!