Luku 4
Guardian

Keskustelu Forum
tyhjä
Luku 61 yhteensä

Kaksi soturia tuli nell'Etna ja välillä laavaa ja rauniot antiikin automaatteja käytetään luomaan tiiviste, he löytävät itsensä edessä Enceladus, veli Typhon ja sen etujoukko. Giant on innokas vapauttaa veljiään ja palata mukanaan valloitus maan kostaa jumalia, jotka ovat heidät vangittiin, ja osoittaa hänen uskomatonta voimaa kaksi tunkeilijoita. Rasgado yrittää estää häntä, mutta Giant on liian voimakas. Cor Tauri tulee hänen avukseen ja yhdessä he hyökkäävät heidän voimakas aivohalvauksia. Mutta Enceladus vastaa hänen Gigan Loud, peruvat laukausta ja heittää ne kiveä vasten. Giant on todella kuulu kaksi ja nyt varma voitostaan, on valmis liidellä pois tulivuori ja tarkistamaan taivaalle uudelleen. Sähköiskun kuitenkin pysäyttää hänet, Cor Tauri on, että kaikki hänen elin yrittää pysäyttää hänet. Cor Tauri on päästänyt valloilleen kaikki valta dell'Ichor suljettu hänen sydämensä ja on valmis uhraamaan itsensä tiivisteen vahvistamiseksi. Tällä päätöksellä kehottaa ritari lakko, haudata sekä syvyyksiin tulivuori. Rasgado epäröi, tietäen, että on olemassa ihmisiä, jotka odottavat paluuta automaatin. Mutta Cor Tauri ei ole huolissaan, koska hän tietää, että siellä on härkä ratsastaja heille. Hyväksymällä tämän lupauksen, Rasgado, valmistautuu hyökkäämään, jotta kunniaksi uhrata hänen kumppaninsa!

Ole Seurallinen, Jaa!