Luku 3
Ne, jotka on suojattava

Keskustelu Forum tyhjä

Luku 60 yhteensä

Rasgado ottaa täyden suoraan Cor Tauri, vastustavat vallankaappaus. Se aikomuksestaan ​​vakuuttaa jättiläinen auttaa häntä ja hän pysähdy minkään! Cor Tauri, puolestaan ​​on saalis oman valtansa, alkaa tuottaa salama hallitsematon. Rasgado syntyy puolustaa Selinsa, yllättävää sekä lapsen että automaatilla, niin lujina hänen vakaumuksensa, lanseeraa voimakas Great Horn ytimessä Giant. Isku on toivottu vaikutus ja Cor Tauri on takaumia hänen menneen elämän, kun hän oli alkanut puolustaa Kreetan saarella. Tuolloin saari hallitsi Euroopassa, joka huolehti ihmisiä kuin hänen kolme lastaan, mutta ei ainoastaan ​​niitä, hän myös hoiti Cor Tauri, kun otetaan huomioon se pelkkä automaatti, mutta ei ole osa heidän perheensä. Tämä oli täyttänyt sydämeni Cor Tauri päätettiin, että enemmän kuin koskaan puolustaa siementen Euroopassa, lasten Kreetan. Muisteli tätä, ja kiitos vallankaappauksen Rasgado, Cor Tauri pysty saamaan takaisin haltuunsa oman valtansa, jotka sisältävät sähköiskun.

Pinnalla, automaatti paljastaa hänen päätöksensä hänen lapsilleen, sanomalla, että hän aikoo noudattaa Knight viimeisen kerran suojella lapsia Kreetan. Lapset eivät halua pysäyttää heidät, mutta Selinsa, hän ymmärsi tunteita opettaja, lupaa, että se jatkaa elää kuin hän opetti.

Kannustamana, Cor Tauri Rasgado seuraa rinteillä Etna, sisäänkäynti Lair Typhon, kaksi voi rekonstruoida tiiviste?

Ole Seurallinen, Jaa!