Luku 2
Nyrkki Rehellisyys

Aihe Forum

null

Luku 59 yhteensä

Sanctuary Aspros ja Sisyfos keskustella mahdollisesta elpyminen Giants ja että Rasgado on lähetetty lähetystyöhön pysäyttää se. Aspros epäilee Knight kun kaksi vuotta sitten hän ei voinut edes pelastaa Ilias ja Regulus Amerikassa. Mutta Sisyfos luottaa Cavaliere del Toro, ja on varma, että täydentää tehtävänsä.

Rasgado verrata jättiläinen Cor Tauri, kaksi kertaa suurempi kuin hänen, alle huudot lapset, jotka ovat kotoisin jättiläinen. Rasgado on turhautunut, paitsi piian lapsia, mutta se, että Cor Taurit eivät halua kuulla sitä. Knight ei ole, itse asiassa, on käsitellä sitä, mutta pyytää hänen apuaan. Harmissaan, hän yrittää estää vastustajaa Titan Break, joka näyttää investoida jättiläinen. Lapsilla, pieni Selinsa kaislat vastaan ​​syyttäen tappion hänen suojelija, mutta Cor Tauri ei tuhota ja vastaa hänen Ichor Nova, koputtaa kentällä kaksi.

Rasgado löytää itsensä kuuluisa labyrintin Minotaur seurassa päinvastoin Selinsa. Lapsi, itse asiassa sitä mieltä, että Rasgado on huono harjoittaneen taisteluun hänen mestari, joka aiemmin on pelastanut teidät tästä labyrintti, jossa hänen vanhempansa olivat hylänneet hänet. Mutta kaikki Rasgado on muita aikeita; Sen tehtävänä on itse asiassa vahvistaa sinetti Typhon, ja tehdä sitä, hän tarvitsee apua Cor Taurin. Kuin pikkutyttö sanoo Cor Tauri on oikeastaan ​​automaatin luoma Daedalus antiikin suojella Kreetan saarella, ja antamaan henkensä oli Ichor Zeus suljettu hänen sydämensä, ja juuri tämä " Ichor että Rasgado on vahvistettava tiiviste Typhon. Yhtäkkiä Cor Tauri rynnisti paikalle etsimään Selinsa, automaatti näyttää nuhjuinen ja saaliiksi äkillisiä leimahduksia. Selinsa Rasgado kertoo, että automaatti on vanha ja ei enää pysty hallitsemaan omaa valtaansa, tämä vältetään tappeluita. Rasgado on nyt ymmärtänyt tunteita automaatin, ja päättäväisemmin kuin koskaan vakuuttamaan hänet syy, ottaa täyden nyrkki Giant!

Ole Seurallinen, Jaa!