Luku 1
Star Giant Two Men

tyhjä

Luku 58 yhteensä

Linkit Foorumi

Näemme kuvia tulivuori ja ritari edessä jättiläinen: se on unelma. Tehdä niin on Teneo, josta tuli uuden Gold Saint Taurus! Kuusi vuotta on kulunut loppuun Sacred War ja Teneo, joiden koulutustaso on valta saada Armour, on mukana jälleenrakentamiseen pyhäkkö, tunne, että hän oli kelpaamatonta panssarin isäntäänsä. Vaikka asukkaat Rodorio apua jälleenrakennukseen, eikä sillä hetkellä, näemme ostoskoriin isännöi meidän muiden vanhoja tuttuja. Ratissa vaunun, itse asiassa näemme kasvanut Selinsa, joka nyt huolehtii orpoja maassa, ja hänen rinnallaan Agasha, tytär kukkakauppa, johtava rohdosvalmisteita pyhäkkö. Tytöt ovat yllättyneitä maanvyörymän, mutta ritari tulee niiden pelastus suojelemalla niitä hänen suuri sarvi! Selinsa on iloinen ja yllättynyt nähdessäni Teneo yllään haarniska heidän vanha mestari, mutta terveisiä lähetetään, koska alue on edelleen vaarallinen, ja heidän on lähdettävä.

Myöhemmin, Shion, uusi ylipappi, kokoontuu Teneo antaa tehtävän. Se on itse asiassa saanut kirjeen paavi hänelle ilmoitettiin, että sinetti Etna, joka vangitsee Typhon ja hänen Giants, on heikkenemässä. Shion siis päättää lähettää Teneo paikan päällä. Poika, vaikka pelkää kohdata vastustaja niin voimakas, suostuu. Seuraavana päivänä, ennen lähtöä, hän vierailee hauta Rasgado, löytää Selinsa että on pystynyt Shion hänen tehtävänsä. Tyttö alkaa kertoa hänelle, että neljätoista vuotta ennen, Rasgado myös edessä sama tehtävä, ja hän tietää sen, koska hän tiesi tarkalleen sillä hetkellä. Tuolloin Selinsa asuivat Kreetan saarella, suojattu Cor Tauri, joka Rasgado oli ennen vierailulla Sisiliassa.

Ole Seurallinen, Jaa!