Luku 04
Ties of Destiny

Luku 57 yhteensä

Asmita, raivoissaan, Atavaka iskee kaikki hänen voimansa ottamalla pois aistit ja myöhemmin kuudennen, seitsemännen ja jopa kahdeksas! Atavaka näyttää olevan ohi, mutta se ei ole niin! Spectre Asmita lyömällä palannut hänen Mate Muhorin, joka ei ainoastaan ​​riistä aisteja, mutta korvaa ne surua. Atavaka selvisi Sacred Neitsyt varjolla sielujen hän imeytyy ja moittii Asmita haluavat saavuttaa valaistumisen menettämättä kipua ja kaiken maallisen kuin hän teki. Syyttäen häntä siitä, se kumotaan vuonna maailman pimeyden. Upotetaan tämän pimeyden, Asmita muistaa keskustelun hänen ja Buddha on syy kipu ja tyhjyys, joka jätti hänet. Buddha sanoi, että kipu on osa elämää ja että meidän on ymmärrettävä se ja hyväksyn sen ymmärtämistä elämä itse. Palatakseni hetkellä Asmita palata Light, mutta ei hänestä, mutta sielut Atavaka että ohjaamana Ahimsa puuttunut tallenna se. Siirretty, Knight valmistelee hyökkäystä viimeinen laukaus vastakkaisia ​​Spectre, ja sitten heittää sen pyörän reinkarnaatio, jotta se voi enää syntyä uudelleen Spectre. Pilkka Neitsyt ei hyväksy kipua ymmärtämättä, että elämä on maailmankaikkeus. Kanssa Spectre voitettu, Ahimsa kuitenkin heikko, on ilmainen ja pyytää hänen vanha ystävänsä, mitä tehdä. Asmita vastaa puhumalla Athena, jumalatar, jota varten he taistelevat. Asmita Kun hän näki hänet ensimmäistä kertaa, pieni, hauras ja ihmisen, oli syyttää hänen elämänsä täynnä tuskaa, mutta nyt ymmärtää, että vaikka on tuskaa elämässä on muutakin: se on yksi, jota varten se on aina kannattaa taistella. Mukaan lukien tämä, Ahimsa tulee pyörän, jotta syntyä uudelleen ja pystyä tarkistamaan Knight. Asmita myös nousee tietoinen siitä, mitä hän on oppinut viimeinen taistelu ja valmis kohtaamaan tulevan Pyhä sota ehdottoman päättäväisesti!

Viitteet


Skannaa MQ ja HQ, Käännös ITA, ENG FRA

Ole Seurallinen, Jaa!