Luku 3
Totuus Nirvana

Luku 56 yhteensä

Asmita ja Atavaka, kaksi miestä lähimpänä jumalia, ovat vihdoin verrattuna, Spectre on siellä ottaa sielu Ahimsan. Asmita joutuu epäedulliseen asemaan, ja Spectre välittömästi ottaa haltuunsa nuori intialainen. Sen tarkoituksena ei ole antaa hänelle kuolemattomuuden, kuten luvattiin, mutta lisää se itse toteuttaa sen teho: Atavaka haluaa tulla tarpeeksi tehokas kukistamaan kaikki Underworld kukistamalla oman Lord. Asmita, estänyt Spectre, ei voi estää sitä, ja nuori mies, kyyneleet silmissä, on sisällytetty nell'armatura of Atavaka. Golden Knight on nyt raivoissaan ja on saamassa takaisin Spectre mutta Kagaho jälleen seisoo kahden päätti lopettaa taisteluaan ja antaa vihreää valoa Atavaka. Asmita ei aio tuhlata aikaa hänen kanssaan, mutta myös Spectre on enemmän menossa pelaamaan: välittömästi vangitsee Knight hänen Crucify Ankh, päätti polttaa se alas luun. Tuntuu tekevän, niin paljon apprestarsi lähteä, mutta ääni kutsuen häntä, on "pikkuveli Sui, kuka, suunniltaan, kysyy Kagaho koska se polttaa mitään, mukaan lukien itsensä. Tuntuu täysin mahdottomalta Kagaho edessä hänen sisäinen tuska, kärsimys tunnistetaan Asmita ja käyttää häntä vastaan ​​Vapauduttuaan tulinen risti liu'utetaan. Spectre on nyt raivoissaan tällä tunkeutuminen yksityis-ja hyökkäyksiä kaiken voimansa tuomalla markkinoille kolme Crown Blast yhdessä, laukaus, joka vaikeuttavat toisen ritari kultaa tulevaisuudessa. Mutta Asmita ei aio ottaa haltuunsa taistelua ja kerran difesosi Khan, hän hyökkää voimakas Tenma Kokufu tuhoaa Spectre. Muualla Atavaka on palannut kotiinsa, tyytyväisiä siitä, että toista sielua kokoelmaansa kun Asmita ilmestyy hänen eteensä, päättänyt kostaa veren hänen ystävänsä. Pitemmittä puheitta hyökkäyksiä yltiöpäinen Tembu Horin, tehokkain laukaus Virgin, Pyhä Neitsyt!

Viitteet


Skannaa MQ ja HQ, kääntäminen ENG ja FRA

Ole Seurallinen, Jaa!