Luku 05S + Anekdootti 7

Kuten tavallista, sellaisena Tankobon dell'Anecdote omistettu Ritari Lion, Shiori antaa ylimääräistä (löydät linkin Viitteet lopussa artikkelin) tarjoaa paitsi Extra luku, mukaan lukien yhteenveto.

Way

Regulus on juuri saanut haarniska ja innostunut, alkaa välittömästi uuteen kotiinsa. On tullut alas, seisoo hahmo, joka käy kauppaa hänen isänsä, se on hänen oma meditaatio aiheuttaa. Mutta se ei ole hänen isänsä Ilias, mutta Golden Knight of Virgin Asmita heti napsahtaa takaisin melua. Nuori leijona ei ota sitä ja todellakin, on esitetty liian innokkaasti. Asmita moittii häntä uudelleen kunnioituksen puutetta, jonka pitäisi olla yksi hänen esimiehensä. Ei lainkaan loukkaantunut, nuori tarkastella lähemmin Knight kysyy hän oli vahvempi kuin hän. Asmita väittää, että vaikka hän ei koskaan tuli uusi Golden Knight suoraa vastakkainasettelua, varmasti on. Regulus ymmärtää, että tämä on totta, koska se näkee hänessä yliluonnollisia ominaisuuksia isänsä. Asmita törmää uusi Leo, vaan muistuttaa häntä, joka on kuudes talo ja on näin ollen jatkaa laskeutumista. Vaikka Regulus jättämällä pahoittelee pitää hänen iloisuus, Asmita ymmärtää, että hän tiesi, joka on Cavalire Golden Lion vahvin kaiken aikaa.

Viitteet

Luku 5S Impaginato HQ ENG, Cover + Extra HQ dell'Anecdote 7
Julkaisu Paninicomics varten 24.10.2013

Ole Seurallinen, Jaa!