Luku 04
Hän, joka hallitsee Light

Yhteensä Luku 53

Herra Cruach on ennen Conor ja nuori leijona, hänen valtansa on huipussaan, niin että jumala Balor on nyt herännyt hänessä. Olemme osuus muistoja esi jumala, kun hän taisteli puolustaa maataan ja ennen kaikkea Ethlinn tytär, joka odotti innokkaasti kotona. Tyttö oli iloinen voidessani palata turvallisesti ja voittajana hänen toistuvia taisteluja, mutta pian oli kauhuissaan hirmuteot isänsä, paljon pettää häntä avulla hänen poikansa Lugh, voittaja hänen pimeys. Balor toteaakin Conor ja Regulus valossa hänen veljenpoikansa, hänen entinen vihollinen, infastiditone, muistelee musta haarniska, ilmeinen merkki paluuta hänen täydet valtuudet. Forte ne, vapauttaa voiman pahan silmän tuhoisia metsä ja vaikuttavat täysimääräisesti Regulus, ertosi puolustamiseksi tyttö. Kentällä, mutta mielellään ovat puolustaneet uuden ystävän, tällä kertaa Conor yrittää puolustaa Knight saapuminen Balor, jossa tarkistetaan hänet tytär antiikin puhtautta. Tämä ei riitä pysäyttämään häntä paljon elämän nainen haparoi jälleen. Jälleen Regulus seisoo puolustustaan, tyttö päätti puolustaa hinnalla millä hyvänsä. Armed tämän uutta uskoa, sillä on edessään uusi hyökkäys Balor kanssa yltiöpäinen Lightning Plasma, jossa Balor tunnustaa keihäät Lugh joka kukisti hänet aiemmin ja uudelleen suorittaa ihme. Jumala Tebevre ja hänen pahansuovat silmin niin kukisti ja isä Conor ilmestyy viimeisen kerran kiittää heitä ja varmistaa, että hänen tyttärensä on aina hänen kanssaan. Vakuuttunut siitä, että hän oli ottanut uuden askeleen vastoin tietoa maailmasta isänsä palaa Sanctuary, jossa Regulus paljastaa nuori Athena ylipappi ja opetus Celtic maa, eli dogmi Knights: Suojaa seuraavaksi.

Viitteet

Skannaa MQ ja HQ; Käännös ITA ENG FRA

Ole Seurallinen, Jaa!